kubawislak napisał(a):

To pytanie troche tutaj chyba nie pasuje, ale zadam je.
Może ktoś się na tym lepiej zna. Czy uważacie ze złoty dalej będzie tracił względem euro i $?!?
A jeżeli tak to w której walucie lepiej zamienić kasę?!? Chyba wiecie o co mi chodzi.
|
Będzie tracić przez najbliższe tygodnie, ale tylko w najbliższych dniach jakoś bardzo gwałtownie. Generalnie przegapiłeś już okazję na zarobek większy. Możesz jedynie liczyć, że inwestorom nagle się odmieni i zaczną znów kupować złotówki, ale tendencja jest raczej jasna, że idzie do 3,5zł za dolca.
Mareq napisał(a):

Ale jaka polemika ?
Unia istnieje , jest to fakt , który podważany może być tylko przez osoby mające kompletną wiedzę o wszystkim *
|
No to teraz jasne, nie mogłeś od razu, że Twoja prawda jest objawiona?
Mareq napisał(a):

Jest to organizacja sui generis powołana do życia na mocy traktatu z Maastricht .
Stanie się organizacją międzynarodową po przyznaniu jej osobowośći prawnej , jednak nie ma to żadnego wpływu na fakt jej istnienia .
bosh.
*
btw : odrywając sprawę od kontekstu dyskusji , to ten zbiór obejmuje 2/3 dziennikarzy i Janusza Mikke .
|
Bosh to jest taka marka elektromechaniczna.
hihi ^^
ja pier....
Dobra, może poniżej godności ta rozmowa, ale jeszcze Ci napiszę:
do psiej nędzy, co mnie interesuje "suis generis", bo tą frazą jak wytrychem posługują się wszyscy nawiedzeni euronacjonaliści, od wikipedii po nasze forum. I dwa, to pogrubione: czyli coś może nie być organizacją międzynarodową o osobowości prawnej a istnieć jako organizacja miedzynarodowa o osobowości prawnej?