Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2008, 15:46
Snakes napisał(a):Wyświetl post
Tak zakłamanej TV to nie bylo nawet za czasów Kwasniewskiego,Millera i Kwiatkowskiego
Jakieś konkretne przykłady(nie obchodzą mnie Twoje iluminacje - patrz niżej)?

Informacje na pasku typu"Prezydent i premier (nie bez kozery kolejnosc) poprowadza Szczyt Europejski, minister finasow i spraw zagrnaicznych musieli opuscic sale obrad" itd. to jest normalka.
Wyobraź sobie, że formalnie to Prezydent jest najważniejszą osobą w państwie, tak więc - to jest normalne.

Hucpa to powinienes nazwac to co zrobil PIS jak doszedl do wladzy,jakby Platforma zrobila hucpe to pana Urbanskiego juz bys od roku w TVP nie ogladal tylko w kancelarii prezydenta..
Dobijasz...
Raz - brakowało im głosów(o czym sam wiesz doskonale, vide zdanie wcześniej).
Dwa - fakt, jak PO zrobi czystki w TVP, to będzie to zupełnie nowa jakość. Nie to co PiS. A jak mówili, że wprowadzą nowe standardy to nie wierzyłem!

Tyle z mojej strony, nie licz na jakąkolwiek dyskusję. Nie kwalifikujesz się - widziałem różne przypadki, ale z tym "prezydent -> premier" ustaliłeś zupełnie nowe standardy.

Mareq - jeżeli po moim ostatnim poście nadal nie wiesz - udajesz, że nie wiesz o co chodzi, to nie widzę sensu w dalszej dyskusji. Jasne, referendum można przeprowadzać aż do kompletnego zmęczenia materiału i skoro uważasz, że to jest zachowanie zgodne ze standardami demokracji - " 'nuff said".

Wynik nie zostanie olany? O którym wyniku mówisz? Pierwszym korzystnym?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.10.2008 o godz. 15:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!