Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2008, 19:51
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Uu zawiało grozą

za co niby mają mnie zbanować?

Dla mnie taki pokaz Polskich kibiców na wyjazdach jest 100 razy lepszy od tych u siebie.
Pojechali więc mogli sobie śpiewać co sobie chcieli.
Napisałem "ciągle" Leoo, więc przez cały mecz.. jak to na meczach w Polscę bywa, można zaśpiewać kilka razy ale nie ciągnąć tego 90 minut.
I nikt nie jechał z chęcią rozpierduchu, skąd wiesz od czego to się zaczęło, skąd wiesz czy ochrona na wejściu nie zaczęła okładać pałkami naszych i przez to wyszło jak wyszło, skąd wiesz czy policja (co jest normalne) nie prowokowała?
Nie wiesz, nie było Cię tam, więc nie możesz robić wytycznych co mieli śpiewać i czy rozpierduchę robić czy nie więc to Ty zamilcz i uszanuj to że ktoś pojechał a nie plumkał się przed monitorem jak Ty to robisz. A jak Ci coś nie pasuje to jedz następnym razem na wyjazd Polski , podejdz do gniazdwego i powiedz mu że mają tego i tamtego nie śpiewać a następnie do "bandytów w kominiarkach" żeby nie robili rozpierduchu a nie zgrywasz kozaczka w internecie.
A jak ci nie pasuje to następnym razem jedź na Śląski, podejdź do gniazdowego że nie chcesz słuchać pedalskiego "Leo" a nie zgrywasz kozaczka w internecie.
Goście zrobili rozpierduche, nie pierwszy, nie ostatni raz a bronią się zawsze tak samo... "Zostaliśmy sprowokowani". Ciekawe czy ty byłeś na wyjeździe ze wiesz jak było.
Jeśli byłeś i wyglądało to tak że grupa ludzi, niepijanych, spokojnie idących na mecz została zaatakowana przez ochroniarzy z gazem i bronili się dlatego wyszło tak jak wyszło to zwracam honor i szacunek że nie dali sobą pomiatać.
Ale jakoś nie chce mi się wierzyć w taką wersje
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując