Uu zawiało grozą
Dla mnie taki pokaz Polskich kibiców na wyjazdach jest 100 razy lepszy od tych u siebie.
Pojechali więc mogli sobie śpiewać co sobie chcieli.
Napisałem "ciągle" Leoo, więc przez cały mecz.. jak to na meczach w Polscę bywa, można zaśpiewać kilka razy ale nie ciągnąć tego 90 minut.
I nikt nie jechał z chęcią rozpierduchy, skąd wiesz od czego to się zaczęło, skąd wiesz czy ochrona na wejściu nie zaczęła okładać pałkami naszych i przez to wyszło jak wyszło, skąd wiesz czy policja (co jest normalne) nie prowokowała? Ja wiem że gdyby Ciebie policja zaczęła katować nic byś nie robił, bo Ty wielki przeciwnik "łysych bandytów" jesteś i w ogóle, ale musisz zrozumieć że są osoby które się szanują i nie pozwolą sobie pluć na twarz, tylko dlatego że druga osoba ma mundur na sobie.
Nie wiesz, nie było Cię tam, więc nie możesz robić wytycznych co mieli śpiewać i czy rozpierduchę robić czy nie więc to Ty zamilcz i uszanuj to że ktoś pojechał a nie plumkał się przed monitorem jak Ty to robisz. A jak Ci coś nie pasuje to jedz następnym razem na wyjazd Polski , podejdz do gniazdwego i powiedz mu że mają tego i tamtego nie śpiewać a następnie do "bandytów w kominiarkach" żeby nie robili rozpierduchy a nie zgrywasz kozaczka w internecie.
Aro1234 napisał(a):

|
Zamilcz bo gdzie bym nie czytał Twoje posty to zawsze zastanawiam się dlaczego do tej pory nikt Cię tu nie zbanował...
|
za co niby mają mnie zbanować?
kogoś obrażam? wyzywam? nie złamałem żadnego punktu z regulaminu, mam prawo mieć do własnego zdania, napisałem o tym i nie musisz się z tym zgadzać a jak Ci się nie podoba to nie czytaj a to że masz odmienne zdanie od mojego nie znaczy że ktoś ma mnie banować
PS.
Pewnie że mi nie pasuje, ale ja nikogo nie obrażam i nie piszę do kogoś "Zamilcz" tylko dlatego że ma odmienne zdanie od mojego.
Tak, nie pasuje mi to co się dzieje na Śląskim, ale czy obrażam kogoś z będących na tym stadionie? nie.
Nie robię z tego wielkiej afery, poza tym ja piszę o krótkiej nic nie znaczącej przyśpiewce a nie o ludziach którzy mieli spinkę z mundurowymi. Tu chodzi o zdrowie człowieka a nie o jakąś przyśpiewkę Leooo, bo irytuje mnie takie pieprzenie że znów bandyci z Polski pojechali tylko po to żeby zrobić zadymę, bo to pewnie miał na myśli Aro.. Poza tym na meczach u siebie, w tym na Śląskim nie ma kogoś takiego jak gniazdowy, jedynie na wyjazdach bo jak już pisałem na nich jest kumatsza i bardziej zgrana ekipa i klimat jest dużo, dużo lepszy od tego w Polscę. A z tą prowokacją to był tylko przykład bo tak na prawdę nie wiemy od czego to się zaczęło bo zapewne Ciebie tam nie było, tak samo mnie więc się nie udzielam w kwestii zamieszania na trybunach. wiedzą o tym tylko sami zainteresowani, nie żadna gazetka czy telewizja bo oni są zawsze jednostronni i winę za każdym razem widzą w "kibolach".
zacytuję podpis jednego z forumowiczów
"chcesz mieć prawo do komentowania ? rusz dupsko na wyjazd"
bez odbioru.