JohnnyH napisał(a):

Ja uważam że suma 400 - 500 EUR za tak przeciętnego stopera, który w ciągu swojej reprezentacyjnej "kariery" nie był w stanie przebić się do pierwszego składu Wisły Kraków jest aż nadto wysoka. Panowie, czy sądzicie że ktokolwiek wyłozyłby 800 - 1mln EUR za zawodnika który praktycznie nie gra w klubie a nie jest też podstawowym obrońcą reprezentacji Ja uważam że nie, więc ciesze się że buraka w Wiśle już nie zobacze a klub na tym zarobi. Bednarz w podobny sposób załatwił Marcelo i idę o zakład że ten chłopak będzie przyszłością tej drużyny. Ma facet żonę więc mamy słuchać nie musi.
Na koniec o jeszcze jednym Panu który wczoraj przypomniał o swojej klasie....Darku Dudka....Wisła Kraków to były dla Ciebie zbyt niskie progi...zostałeś stworzony do wyższych celów.
Pozdrawiam
|
Szanuj Dudkę! To nie szmata Kokoszka!
Wyjątkowo męczą mnie ludzie którzy nie są w stanie docenić tego że jakiś piłkarz odszedł z klasą! Nie chciał grac w Wiśle - miał prawo, ale nie kombinował jak ostatni "śmieć z Andrychowa" tylko odszedł do Francji na korzystnych warunkach dla klubu! (Też mógł skorzystać z prawa Webstera)
Ale nie... znów musi koleś dostać parę szpilek za to, że klub zarobił na nim ponad 2 mln EUR! Taki Żurawski, Błaszczykowski czy Dudka pokazali jak można normalnie rozstać się z klubem!
Klub i piłkarz byli zadowoleni z takiego obrotu sprawy.... po co więc Dudce wbijasz szpilkę? Nie on jeden marzy o el dorado na zachodzie, nawet jeśli to za wysokie progi dla niego
PS
Gdyby nasz klub wydał 2 mln euro na transfery pozyskane z transferu właśnie wyśmiewanego Dudki, wzmocnilibyśmy się bardziej niż Lech... pieniądzę na transfery dzięki właśnie Dudce są, tylko chęci władz klubu nie ma!
Ja tam Darkowi życzę jak najlepiej, bo jeśli już jakiś piłkarz będzie chciał od Nas odejść to niech robi to tak, jak Darek, a nie śmieć Kokoszka!