Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2008, 22:27
unpredictable_wislaczka napisał(a):Wyświetl post
.Nawet sam Błaszczykowski twierdzi,że Petrescu to najgorszy trener, z jakim mu przyszło trenować...
Ja tez prosze o zrodlo bo z tego co pamietam to bylo zupelnie odwrotnie.
/update/
Fragment wywiadu
Wynika z tego, że jest Pan dobrze przygotowany do sezonu?

- Na pewno tak. Z trenerem Petrescu w lecie nie próżnowaliśmy. Po ciężkich obozach uważałem, że brakuje mi szybkości, dynamiki, zrywu do piłki, czyli ważnych dla mnie rzeczy. Z drugiej strony jednak dzięki tym treningom teraz mam siłę, by wytrwać na boisku cały mecz. Na dodatek przy Danie Petrescu nabrałem pewności siebie, więc nie powiem na niego złego słowa.

Zaznaczam ze wywiad juz po tym jak wywalono Dana.

I prosze potraktowac to jako oftop i nie kontynuowac watku, bo to temat o Skorzy.

Trenera nikt nie zwolni narazie a na pewno nie za wyniki.Zwolnienie trenera co przegral 2 ligowe mecze na 38 to by byl ewenement na skale swiatowa ,natomiast jak widac, trener moze wyleciec za krytyke tak na prawde Cupiala, bo wiadomo ze tylko on decyduje o sprawach finansowych i tu pretekstem moze byc remis, porazka itp.No ale to melodia przyszlosci.

ps. fajna sprawa o tyle, ze nieczesto sie zdarza by miazdzaca wiekszosc miala dokladnie to samo zdanie na dany temat.A w tym przypadku tak jest, co bardzo cieszy.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.10.2008 o godz. 23:00.
94 - Allah Akbar!!