unpredictable_wislaczka napisał(a):

Tak tylko,że nasi piłkarze ciągle biegali,mówiąc,że treningi są za ciężkie...Nawet sam Błaszczykowski twierdzi,że Petrescu to najgorszy trener, z jakim mu przyszło trenować...
A no można,bo jaki sens ma wystawianie napastnika,który i tak przejdzie obok meczu?Może poprostu obok Pawła nie ma kto grać
To jest dobre...! Piotrek pewnie siedział niedawno,przeglądał zdjęcia ze ślubu Pawła i wpadł na genialny pomysł,że się zemści. Dziennikarstwo...jak już nie ma, o czym pisać,to przecież trzeba coś wymyśleć. A to,że nasze bliźniaki się mszczą,to śmiech na sali
A tak już bez OT,co do Skorży jako trenera. Jeśli o mnie chodzi, to wogle nie ma tematu. Wcześniej parę osób pisało,że nie ma trenerów idealnych. Pan Maciej Skorża jako trener Wisły Kraków, to najlepsze rozwiązanie ze wszystkich możliwych. I naprawdę nie wiem czym w łeb tym,którzy pomyślą choćby przez chwilę,żeby go zwolnić. Na mój gust nie znajdziemy nikogo lepszego w tej chwili.
1906 % poparcia dla Skorży jako trenera
|
jakies źródło tej informacji bo ja pierwsze słysze o tym...
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."