nesta napisał(a):

|
Zmiana Skorzy mialaby sens w jednej sytuacji. Gdyby na jego miejsce mogl przyjsc znany, zagraniczny trener z nazwiskiem, ew. mlody, szkoleniowiec na dorobku z zagranicy, niegdys znany pilkarz, ktos jak Petrescu, czlowiek o wielkiej charyzmie, ktorej Panu Maciejowi troche brakuje.
|
Tak tylko,że nasi piłkarze ciągle biegali,mówiąc,że treningi są za ciężkie...Nawet sam Błaszczykowski twierdzi,że Petrescu to najgorszy trener, z jakim mu przyszło trenować...
kaco1985 napisał(a):

|
Ale Skorza tez musi sobie wziasc to do serca i zmienic cos ! Jak Mistrz Polski moze grac tylko jednym napastnikiem ?! Do tego z wynikiem 1-2 z ostatia druzyna angielska ! Tez widzac to rozumie zlosc p. Cupiala
|
A no można,bo jaki sens ma wystawianie napastnika,który i tak przejdzie obok meczu?Może poprostu obok Pawła nie ma kto grać
Cytat:
|
Zaczęło się od tego, że nie puścił Piotra Brożka na wesele brata Pawła, mimo że Wisła miała dużą przewagę w tabeli i rozgrywała łatwy mecz w Białymstoku. Bliźniacy mu tego nie zapomną. Potem podobnych zdarzeń było jeszcze kilka i zdecydowana większość zawodników (choć trudno w to uwierzyć) zmianie trenera tylko by przyklasnęła. Po prostu - tak po ludzku - trenera nie lubią.
|
To jest dobre...! Piotrek pewnie siedział niedawno,przeglądał zdjęcia ze ślubu Pawła i wpadł na genialny pomysł,że się zemści. Dziennikarstwo...jak już nie ma, o czym pisać,to przecież trzeba coś wymyśleć. A to,że nasze bliźniaki się mszczą,to śmiech na sali
A tak już bez OT,co do Skorży jako trenera. Jeśli o mnie chodzi, to wogle nie ma tematu. Wcześniej parę osób pisało,że nie ma trenerów idealnych. Pan Maciej Skorża jako trener Wisły Kraków, to najlepsze rozwiązanie ze wszystkich możliwych. I naprawdę nie wiem czym w łeb tym,którzy pomyślą choćby przez chwilę,żeby go zwolnić. Na mój gust nie znajdziemy nikogo lepszego w tej chwili.
1906 % poparcia dla Skorży jako trenera
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy