orzeu napisał(a):

Poczekaj chwile bo cos tu chyba sie nie zgadza. Gdy kibice Wisły szydza z waszej sektorowki anty i komentuja sobie olewcza postawe kibicow Lecha na fuzje z Amiką to nazywasz to morzem żółci i nienawisci. Gdy kibice Lecha funduja sektorowke obrazajaca Legie to nie widzisz juz tego samego zjawiska. Nas wali wasz doping i oprawy, po prostu zestawiasz bluzgi i okolicznosciowe transparenty z kosztowna sprawa jaka jest sektorowka. Skoro chcecie tak robic, wasza sprawa. Nam wolno jednak to komentowac, ze jest to wlasnie zajebisty kompleks Lecha wobec Legii.
A jesli juz mowisz o "wysokim poziomie opraw" to moze sobie zestaw Rabin Hooda z chocby Legia-tirowka, ze juz nie wspomne o np. "spermie z milicyjnej paly" ale to nie wasz transparent tylko waszych kolegow.
|
Bo to normalna kibicowska rywalizacja. Nie wiem dlaczego za każdym razem ktoś doszukuje się tu kompleksów. Kompleks może mieć niski do wysokiego, gruby do dobrze zbudowanego, głupi do mądrego. Jak wytłumaczyć niby kompleksy nasze do innych ekip z czołówki kibicowskiej Polski - naprawdę nie wiem, skoro prezentujemy wyrównany poziom.
Ale to już słodka tajemnica osób używających wyrazów, których znaczenia nie znają
Cytat:
|
Nic nie zmieni tego ze jestescie Amika i nic was bardziej nie w****ia niz to ze nie wszyscy sa tak zryci ze zaakceptowali wasza "fuzje". Byla Hydrobudowa Bydgoszcz, byl Groclin Wroclaw i Szczecin. Jest tez Amika Poznan i Groclin Warszawa. Zueplnie rozne bajki, zupelnie rozne komentarze. Dwa razy H. Honor vs. Hipokryzja.
|
Haha, to dobre

Sam mi mówisz, co mnie wnerwia. Porównując: mam to w dupie tak, jak Wy docinki o milicyjnym klubie. I Was nie ruszają te teksty i ja nie przejmuję się, że gdzieś hen daleko w Krakowie, ktoś siedzi przed komputerem (!) i mi ciśnie
Kreseq - nie musisz mi tłumaczyć, o co chodzi z Waszym oburzeniem w sprawie panoramy. Czytałem już co o tym sądzicie i prócz kilku w miarę rozsądnych postów, porównuje się nas do hitlerowców, przypomina o Powstaniu, o Wielkopolsce (marne teksty o zniemczeniu i braku oporu) itd. Niektórzy warszawianie dożywotnio odebrali nam prawo do uważania się za patriotów

Co mogę odpowiedzieć ? To FLAGA "Panorama" była obiektem przeróbki i "ataku", a nie stolica. Jeśli ktoś tego nie jest w stanie zrozumieć - cóż, trudno.