Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2008, 09:48
kaelowiec napisał(a):Wyświetl post
bramka oczywiscie zawiniona przez Pawełka , stał na linii nie da sie przelobowac kogos kto stoi na linii , chyba ze jest karłem albo s.......i

e - nie wiem jaki odłam kibiców reprezentujesz , bo na spotkaniach skwk mówią jasno że to frajer zaprzyjaźniony z krystanem rogalą a przez to nietykalny, w zwiazku z czym 'etatowy zwalniacz trenerow' tzn tych ktorzy kaza biegac na trenignach

w czym sie objawia jego legendarnosc , ze dlugo gra ?

bo nie dostal zgody na wyjazd , a teraz to juz go nikt nie chce ?

nie wiem jaki maja staz płaczkowie na forum , ale sam staż imo legendy nie czyni
Powiedzmy sobie jasno, bo mimo wszystko Baszczyński przez te dobrych kilka lat z nami jest, podziękować za grę mu należy, ale poziom który obecnie prezentuje jest mizerny. I nie chodzi tutaj o sam poziom sportowy, ale podejście do meczy, wywiady itd. Gość jest znudzony tym co tu się dzieje, jak wylosowaliśmy Barcę, to pierwszy powiedział, że w cuda nie wierzy, po prostu z korzyścią dla drużyny byłoby jakby gość odszedł.
Legendą to on w moim mniemaniu nigdy nie zostanie, bo jak uważać za legendę kogoś, kto w meczu z Tottenhamem, tak jak parę lat temu z Realem, ponad koncentrację i zapieprzanie, myśli by dotknąć piłkarza z lepszego zagranicznego klubu i coś mu tam miłego powiedzieć...
Legendą to może być Sobol, który zawsze zapieprza za dwóch, czasem coś nie wyjdzie, czasem spieprzy, ale zaangażowania przynajmniej nigdy mu nie brakuje.
Odpowiedz cytując