Wyświetl pojedynczy post
Tom Al
Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2008, 19:28
firstborn napisał(a):Wyświetl post
marcelo moze byc fantastycznym obronca i nie kombibowalbym z nim w srodku pomocy. na tej pozycji musi grac zwrotny zawodnik, ktory bedzie zapieprzal od jednego pola karnego dodrugiego. natomiast za cantorowskiego probowalbym na pewno coraz czesciej diaza. ma chlop potencjal...

co do samego meczu. musimy zniszczyc gornik, bo to jest jedyna szansa na to, zeby nie popasc w jakis popucharowy kryzys. licze na zdecydowana wygrana.a i cantoro musi powachac lawki, na lobodzinskiego w jakims tam stopniu to podzialalo, to moze i mauro pomoze.

Według mnie właśnie Marcelo spełnia warunki o których piszesz. Wydolnośc ma najlepszą ze wszystkich naszych zawodników, tak przynajmniej twierdzi nasz sztab szkoleniowy. Ma doskok, potrafi siąśc na przeciwniku, znakomicie gra głową. Do tego chyba potrafi się zastawic i coś z piłką zrobic kreatywnego, choc materiałem na playmakera pewnie nie jest. W każdym razie - czego chciec więcej od typowego "przecinaka"?

Ja bym wolał Marcelo w środku a Diaza - z braku laku - na lewym skrzydle. Brożek z Boguskim w ataku a Łobo na skrzydle.
Odpowiedz cytując