Wyświetl pojedynczy post
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2008, 04:11
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Co o nim wiesz, że zastąpiłbyś nim tak łatwo Cantoro
To wiem że w pierwszej lidze brazylijskiej zagrał w ciągu ostatnich 4 sezonów ponad 40 meczy, a to jest liga dużo mocniejsza niż polska. W tym sezonie zagrał w 16 spotkaniach w niezłym brazylijskim klubie, który co roku dostarcza Europie po kilku klasowych piłkarzy. Tak więc śmiem twierdzic, że jest to piłkarz tej samej klasy albo i lepszy niż Mauro. A przedewszystkim prawie o 10 lat młodszy więc można na nim w przeciwieństwie do Cantoro zarobic

Singlar zapowiada sie dobrze, ale do Baszcza to mu jeszcze dość daleko.
Jakoś tej dalekosci nie widze. Powiem więcej, w tych meczach gdzie Singlar grał na prawej obronie prezentował się lepiej niż Baszczu na prawej. Takie jest moje zdanie. Druga sprawa, Peter był podstawowym zawodnikiem Slovana Liberec. Czy ten zespół jest słabszy niż Wisła?

Marcelo jest raczej przygotowywany jako alternatywa albo następca któregoś ze stoperów (Clebera).
Tak ale w Santosie też grywał na prawej obronie.

Skąd Boguski na lewym i po co, skoro on ma grać na prawym i tam się dobrze czuje Może alternatywą dla Boguskiego na prawym zrobisz Pawełka
Nie wiem czy oglądałeś mecze Gks w rundzie wiosennej sezonu 2006/07. Gdzie wtedy Lenczyk ustawiał Boguskiego? Na lewej pomocy i radził sobie tam bardzo dobrze. Nic nie gorzej niż u nas na prawej. Gdzie Boguski grał z Jagą, na lewej pomocy. Grał bardzo dobrze, więc wniosek jest prosty jak konstrukcja cepa.

To wizja polityki kadrowo - finansowej nastawionej na oszczędności bez uwzględnienia aspektu sportowego - będzie taniej i co z tego, że gorzej ... Mam nadzieję że Cupiał i RN widzą to inaczej. Budowanie zespołu po to żeby taniej było jest mało rozwojowym kierunkiem. Najtaniej byłoby zatrudnić 23 kibiców - część grałaby za darmo dla samej radochy - takie rzeczy są jednak na porządku dziennym w ... lidze okręgowej.
Ja rozpatruję najgorszą wersję wydarzeń, że Bednarz znowu nie dostanie grosza na transfery. Jak mu sypną 10 mln euro i będziemy o tym wiedziec, to dyskusja będzie inna.
Ostatnio edytowane przez pawelo84 : 01.10.2008 o godz. 04:13.
Odpowiedz cytując