Wyświetl pojedynczy post
Kamil NH
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2008, 13:03
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Coz jako ze rozgorzala goraczkowa dyskusja na temat tego jaka jest nowa Fifa 2009 to nie omieszkam sie i ja odpowiedziec na postwaione wyzej pytanie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to nowe enu paradoksalnie tylko kolorystyke i niewiele elementow jest zmienionych w stosunku do poprzednich edycjy bo ogoly interfejs jest identyczny. Po uruchomieniu meczu pierwsze rzuca sie w oczy nowa grafika, ale... zaraz, zaraz ja mam chyba De Javu - mecz wyglada identycznie jak poprzednich 4 Edycje! Poprawiono jedynie lot pilki co w zadnym jakimkolwiek stopniu nie wplywa na jakos gry. Gra dalej toczy sie w mozolnym tempie, a tak naprawde ta poprawiona grafika to i tak jest gorsza niz PES`a i to zeszlorocznej edycji! Powiem krotko na sam koniec. Programisci ze Studia EA Sports przed sezonem zarzekali sie ze stworza cos niezwyklego dla fanow tej gry. Zrobili, ale w moim odczuciu wielka klape bo zadna nowa grafika nie zmieni tego ze gra jest po prostu nudna. Po prostu tej grze dam w skali 10 stopniowej solidne 4 bo pograc mozna ale w przyszlym roku kiedy jej cena bedzie wynosic nie 140 zlotych tylko 59...
Zdazyles zakodowac ze rozmawiamy o FIFA NG (xbox 360, ps3) To jest diametralnie inna gra niz na PC!
Czytajcie co sie pisze!
...........::::::::::::::TYLKO WISLA KRAKOW NASZ TS::::::::::::::............
Odpowiedz cytując