Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2008, 09:49
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Dobrze że Tottenham wygrał bo inaczej ich trener by poleciał - a wiadomo nowy trener - każdy chce się pokazać i mogli by wtedy zagrać z nami na 120 %.
Ile ludzi tyle opinii. No, wygrali. I co?

dobrze - zwalniają trenera, nowy trener by ich zmobilizował; źle - zwalniają trenera, drużyna jest w rozsypce i potrzebuje dużo czasu na zgranie
dobrze - bo wygrana zmniejszy ich głód na kolejne zwycięstwa; źle - bo wygrana pozwoli im uwierzyć w siebie
dobrze - bo zlekceważą nas i pomyślą, że skoro wygrali na wyjeździe z Newcastle, to w Krakowie pójdzie im łatwiej; źle - bo przełamali złą passę meczów na wyjazdach

itd.

A mnie się wydaje, że niemożliwym jest opisywać zawiłości psychologiczne graczy z Londynu i wróżyć jak zareagują. OK, możemy to zrobić z 50% prawdopodobieństwem.

Tottenham zagra w Krakowie swoje. Jeśli Wisła zagra na miarę swoich (dużych przecież) możliwości to mamy awans. Jeśli zagra jak lidze ostatnio - to czekamy na kolejny mecz pucharowy do lipca 2009. Proste jak drut

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując