Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2008, 15:50
arti napisał(a):Wyświetl post
Żuraw po kontuzji jesienią siedzi na d.. na ławie w Grecji jakbyś nie wiedział. Jesienią ub. roku i wiosną tego z Żurawiem w składzie repra świata nie podbijała z tego co pamiętam.
Frankowski - może będziemy mieli okazję zobaczyć czy zostanie królem strzelców czy zakręci się wokół np. 5 goli na sezon. Latka lecą poza tym po odejściu z Wisły miał trochę kontuzji jak i Żuraw zresztą.
Kosa - temu też czas nie stoi w miejscu. Mam wątpliwości czy w słabszym Górniku jest w stanie grać jak w Wiśle.
Ty masz prawo do swojej opinii, ja do swojej. O ile do tych transferów dojdzie to przekonamy się wiosną co pokażą w GZ.
Zurawski mial kontuzje i dlatego nie gral...a siedzial na lawce w ostatnim meczu(i zostal wprowadzony na 20 minut) tylko z tego powodu...powoli sie wprowadza takich graczy do gry. Po drugie...gdzie ja napisalem, ze z Zurawiem nasza reprezentacja podbijala swiat ? Organizacja gry wygladalo o niebo lepiej(Roger nie ma takiego przegladu pola, jak Zurawski...wogole porownywac tych pilkarzy, to dla mnie komedia...jak Roger zacznie grac dobrze w tej naszej smiesznej lidze, to wtedy bycmoze..).
Mi wystarczy, co pokazuja w ligach zachodnich(Zurawski, Kosowski), bo w Polsce raczej napewno nie zagraja w najblizszym czasie.
Odpowiedz cytując