Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2008, 13:34
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Ciency sa ale i tak z nimi przegralismy. Porazka to porazka, a we wszystkich w mediach w tym kraju euforia bo nasze druzyny nie stracily szansy na awans przed meczem rewanzowym. Ciekawe czy Cupial tez sie cieszyl po meczu czy moze zalowal, ze nie zainwestowal kasy za Dudke w wartosciowych zmiennikow, ktorych wejscie nie oslabiloby zespolu.
Myślę, że Cupiał ostrożnie podszedł do wydawania pieniędzy po obu losowaniach. Wylosowanie Barcy raczej jasno ustawiło sprawę szans w LM. Wylosowanie TT też nie zwiększyło szans na awans więc wydawanie pieniędzy na zespół wystarczający na ligę, przy niepewnym awansie do PU pewnie ocenił jako przedwczesne. Ryzykowna pod względem sportowym strategia, biznesowo jednak uzasadniona.
Po meczu w Londynie jestem optymistyczne nastawiony - nie bez walki i nie łatwo ale uważam, że mamy duże szanse na awans, a wtedy liczę, że Cupiał zdecyduje się solidnie wzmocnić Wisełkę. Wprawdzie pewnie bardziej w perspektywie przyszłorocznych pucharów ale sukces w tym sezonie powinien wesprzeć taką decyzję.
Odpowiedz cytując