Heban - kompletnie sie z Toba nie zgodze.
1.Chyba Ci sie cos pomieszalo - brak szacunku do Wisly nie okazal Pawelek , tylko grupa frustratow.
2.Branie tego gestu do siebie ,w sensie ze chodzilo to o cale E, to jakas parodia -rownie dobrze mozna stwierdzic ze obrazil wszystkich kibicow.
3.Pomijajac juz fakt ze szydzenie w trakcie meczu to totalne s****ysynstwo i wiele innych aspektow o ktorych koledzy juz pisali , to jest to JAWNE DZIALANIE NA SZKODE KLUBU, bo czym innym jest jak jakas grupka dobija wlasnego bramkarza ,powodujac jego jeszcze wieksza nerwowosc. -Jak to sie moze skonczyc, pokazal przyklad Dolhy ,ktory przeciez dobrze wiemy ze jest nieporownywanie lepszym bramkarzem.
Jak dla mnie tacy ludzie powinni zostac usunieci ze stadionu bo lepiej by bylo kilkadziesiat wiecej pustych miejsc ,niz pustaki mieniace sie kibicami Wisly.
4.Wyobraz sobie ze jest nastepny mecz i nasz bramkarz znow popelnia jakis blad a zamiast kilkudziesieciu frustratow, mamy juz kilkuset(bo to takie trendi wyzyc sie na czyims nieszczesciu).
Oprocz aspektu czysto ludzkiego ,ten gest mam nadzieje zapobiegnie podobnym sytuacja w przyszlosci ,bo moze do tych pustych lbow cos dotarlo.
Tak to by odbierali to jako fajna zabawe.
I pisze to ja gdzie dla mnie aspekt sportowy w Wisle jest bardzo wazny , ale nie dajmy sie zwariowac w tym wszystkim.
Mylic sie jest rzecza ludzka ,a niektorym sie na prawde z glowach poprzewacalo z tego dostatku i myla pech/brak umiejetnosci z brakiem zaangazowania ktore zawsze nalezy pietnowac.
eye63 napisał(a):

|
Za co do Ciebie podchodzi i wali Cię w pysk? Za to np. że nawaliłeś. W jaki sposób? A choćby rzuciłeś nożem sprężynowym. Dostajesz w pysk.
|
Ty tez nie rozumiesz przeslania?Ja .......e, normalnie rece opadaja(Gdzie z Mackiem nie czesto sie zgadzam

)