sq napisał(a):

"Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny."
|
hehe, jesli jestes 'wrogiem' to o spokojnej i rzeczowej dyskusji mozesz zapomniec

co niestety nie tyczy sie tylko wrogow

Gdzie zeby nie bylo ze sram na wlasne gniazdo - i tak uwazam ze to forum jest najlepsze w pl, tyle ze specyfika forow kibicowskich jest jasna.
A co do tematu
Wd mnie(i to nie jest jakas rozkmina ktora mnie teraz naszla, tyle ze czas dobry)
Posiadamy 2 wybitnych(jak na polskie warunki)grajkow - Cleber i Pawel Brozek.
Kilku wyrozniajacych sie w pl lidze - Baszczu,Glowa,Sobol,Boguski,Jirsak
Reszta to wedlug mnie zwykli wyrobnicy jakich w lidze niemalo.
Jak dla mnie to oprocz Beitaru , od przerwy zimowej ,nie zagralismy ani jednego meczu, ktory mozna by nawac zajebistym.
Do wczorajszego dnia(moze oprocz finalu pp z Legia) nie zagralismy tez zadnego meczu ponizej krytyki.
Sila nasza byla taktyka Skorzy+marka - w sensie ze kazdy kto z nami gral to lekko sral po porach a to na prawde sprawa wazna.
Wczoraj wszystko pryslo i jak dla mnie to nie jest powod do wieszania sie bo kiedys to musialo nastapic.
Ciekaw jestem jak zespol zareaguje na to.
Mecz z TT(nie łudźmy sie) to bedzie kolejna lekcja -grunt to w miare bez wiekszych strat przeczekac do zimy i modlic sie by nasz wlasciciel opamietal sie.
1.Trener musi zostac niezaleznie od tego czy przegramy w dalszej czesci sezonu z jakimis ogorkami czy nie.
2.Musi sie zmienic podejscie ekipy zarzadzajacej do tego klubu.
3.Nie zmarnujmy tego co zrobil Skorza.
Juz raz pozegnano trenera, ktory wd. mnie byl zajebistym fachowcem - co by sie nie dzialo nie mozna popelnic tego samego bledu.
Problemem nie jest trener, tylko brak w pelni wartosciowych grajkow - gdzie nasz trener sie gubi , ale pomylki sa rzecza ludzka a najlatwiej jest oceniac sytuacje z zewnatrz.
No i na koniec, gratulacje dla Lecha - rozwalili nas doszczetnie, to pierwszy taki lomot od czasow Groclinu gdzie panowalo bezkrolewie.....zaczynam sie przekonywac co do Smudy