Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2008, 18:52
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Podobnie,że Ebi chciał coś przekazać panu Bennhakerowi. A,że ten ostatni to ślepawy albo średnio kapujący, to Ei pewnie nic nie wskórał. Z drugiej strony jaie muszą być fatalne nastroje skoro piłkarz wykonuje takie gesty pod adresem trenera. .
Wiesz, mnie akurat takie kozaczenie sie niezbyt podoba - niezaleznie kto by byl trenerem.Ebi malo gral przez caly ten rok wiec o to ze i mniej gral ostatnimi czasy w kadrze, to do siebie najbardziej powinien miec pretensje.

Generalnie to za miesiac sie okaze czy jest sens by Benhauer pracowal dalej z kadra, czy nie - Gramy z bedaca w podobnej dolinie reprezentacja i jak wypadniemy slabo, to rzeczywscie nie ma juz co tego ciagnac.

Tyle ze trzeba sie zastanowic, kto nastepny - lud powie Kasperczak - ja jestem jak najbardziej przeciw ale to poprzez swoj prywatny negatywny do niego stosunek - natomiast obiektywnie to mozna sprobowac -zamienimy staruszka na staruszkaTyle ze
a - nie wiadomo czy bedzie wolny
b - nie wiadomo czy dotrwa do Euro 2012(w sensie nie czy dozyje a czy kadra juz wczesniej przy nim nie oklapnie tak jak przy Benhalerze) a wiadomo ze najgorzej by bylo, by na pol roku przed , znow nastapily zmiany.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 11.09.2008 o godz. 18:54.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując