kreseq napisał(a):

Bedzie pelniutki stadion naplywowych piknikow skuszonych kielbaskami,spokojem i cisza.
Mniejsze kluby pomysla ze to moze jest pomysl na zapelnienie stadionow.
Wieksze kluby pomysla po czasie tak samo. Przeciez bezpiecznie,duzo ludzi,duze zyski.
|
"...A setki tysięcy ultrasów w naszym kraju, jak bezmózgie bydło będzie z uśmiechem na ustach kładło głowy na pniaku, pokornie czekając na egzekucję..." To może od razu popełnijmy zbiorowe samobójstswo, tak przynajmniej żywych nas nie wezmą

Czarnowidztwo powinno mieć jakieś granice, a w Twoich apokaliptycznych wizjach ich nie widzę, niestety..
Marszałek napisał(a):

|
Oj a po czym wnosisz,ze ona ma jakkolwiek tytuł? w 90% redakcjach pracują ludzie,którzy nie mają żadnych studiów, co najwyżej maturę. Oni muszą robić to co wyznacza linia wydawcy,właściciela, zero własnych ocen. Im głupszy tym lepszy.
|
To w takim razie nie pozostaje mi nic innego, jak tylko czekać na telefony od kadrowych, niebawem będą wydzwaniać dzień i noc do mnie, moja koma chyba temu nie podoła, bo swego czasu składałem papiery do Dziennika Polskiego i Gazety Krakowskiej, a ja głupi myślałem że całe życie przy regipsach będę zapierdalać... Jestem tylko po maturze, z panią dziekan jakoś nie było mi po drodze, ciekawe zatem czy jestem wystarczająco głupi by sobie o mnie przypomnieli

Owszem, takich dla których rzetelność jest pustym słowem, bez "świecy w rękach" znajdziemy, ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.
Starajmy się choć o odrobinę umiaru w tym co piszemy..., jak choćby taki
Estovic, tak dla przykładu:
Estovic napisał(a):

|
Jak długo obie strony nie pojmą, że to niszczy ich klub i nie zaczną ze sobą rozmawiać tak długo będzie na tym cierpiała Legia.
|
Kurt C. napisał(a):

|
Ten Super Express to jest piękne, no sorry, ale to chyba sam dziennikarz pisał to dla jaj (...) Ale że w naszym kraju skończonych idiotów nie brakuje... to co smutne połowa w to uwierzy, hm...
|
Tacy ludzie zawsze byli, są i będą, i to nie jest tylko kwestia- jak to piszesz- naszego kraju, bo tak jest wszędzie, to nie zależy od liczby "skończonych idiotów". Mediów nie trzeba bojkotować, przez to że częściej lub rzadziej wypisują brednie (bo które ich nie piszą?), wystarczy mieć dystans do tego co się na ich łamach ukazuje, owszem papier czy mikrofon wszystko przyjmie, ale to nie znaczy, że my mamy w to ślepo wierzyć... Swój rozum też trzeba mieć, no chyba że zaliczamy się do tych co pogląd na rzeczywistość mają "skserowany" z pierwszych stron dzienników...
7 kotów napisał(a):

|
I ide o zaklad, ze gdy to co u Was sie działo na Kałuży, to u nas by korki od szampanów strzelały.
|
7 kotów właśnie takie-jak twój powyższy na przekór malkontentom- posty świadczą o tym, ze to forum nie straciło do końca swego dawnego charakteru