Aaarrgh napisał(a):

Szczerze - nie dziwię się akcji policji, nie oburza mnie ona i nie czuje współczucia dla zatrzymanych.
"Elteemy" same sobie ukręciły bat na dupe - mogli kupić bilety w kasie własnego klubu, ale przecież protestują więc bilety miało tylko kilkadziesiąt osób. Wybrali "wycieczkę" w sile ponad 700 ludzi na Konwiktorską, gdzie ewentualne przechodzenie siedmiuset osób przez bramkę trwało by tyle co mecz, ale najpierw to należałoby mieć bilet, a te bodajże już nie były w sprzedaży.
Zadaje więc pytanie - po jaki **** ponad 700 osób ( w tej liczbie ponad 60 nieletnich w tym... zapłakani 15-latkowie) idą bez biletów pod stadion konkurencyjnego klubu? W podchody się bawili czy moze szli zmazać z murów obraźliwe wrzuty na Polonie?
To co zrobiła policja, nazywane jest prewencją - tak na prawde do niczego nie doszło, więc policja zrobiła to co należy do jej statutowych działań.
A że prokuratura wydaje zakazy i grozi zawiasami to już nie mój problem...
|
Rzygać mi się zachciało po tym poście. W dupie mam Legię i jej kibiców, ale Ty chłopie widzę, że w dupie masz to, żeby coś rozsądnego napisać. Wchodzenie trwałoby tyle co mecz?! Byłeś kiedyś na wyjeździe?
Inna sprawa, to to, że widzę, że Kijek tu już się prawie tasuje pod teksty dziennikarzyn GW itp, ale w tym temacie chyba nie chodzi tylko o Was. Wiem, że nie jesteś w stanie tego zrozumieć, ale naprawdę cały świat nie kręci się wokół Legii i jej kibiców, którzy cokolwiek by nie zrobili to są cacy, a reszta jest be, choćby robiła to samo co oni.
GW to zbiór zakompleksionych frajerów, którzy chcą zrobić z polskiej piłki swoje małe, prywatne hobby. Przynajmniej ja tak to odbieram, bo jakim prawem jakiś biedny chłopina z Łodzi, którego nie stać na grzebień mówi mi, że ja jestem zły i że mam się zachowywać inaczej na stadionie swojej drużyny, na którym on nigdy nie był, a jeśli był, to jego "obiektywizm" nie pozwala mu napisać o atmosferze tam panującej z perspektywy własnej, tylko wyręcza się pajac jeden z drugim słynną "fajną laską". Krew mnie zalewa jak widzę poziom polskich mediów i ludzi tam piszących. Jak można być taką szmatą, żeby po wysmażeniu artykułu pełnego bzdur spokojnie spojrzeć na siebie w lustrze?
PoloniaDumaStolicy napisał(a):

|
Ja nie rozumiem tylko jednej sprawy. Jakim cudem uzbierało się 700 Legionistów, skoro Legia bojkotuje te rozgrywki?
|
To też jest ciekawa kwestia- fakt.