jedTS napisał(a):

wiesz co, sam tym co napisales pokazales ze nie wiele wiesz i generalnie nie ma co komentowac ale wywolales mnie do tablicy wiec pare "kwiatków" skomentuje
jedTS napisał(a):

|
Juz zapomniales czy miales za malo latek zeby pamietac jak rozwalaliscie swoj stadionik po meczu PP z GKS Katowice? Ile raqzy podpalaliscie ZYlete?
|
wiedzialem ze argument w którym probujesz nie wiem co udowodnic mi, jakis tam prywatny bedziesz chciał przytoczyc. Powiem ci - pamietam doskonale, za mało "latek" nie mialem.
jedTS napisał(a):

|
tak dlugo jestescie zadnym przeciwnikiem. Sportowo i kibicowsko.
|
wiesz co, finał Pucharu Polski pokazał kibicowsko jakim jestesmy dla Was przeciwnikiem. Mówie o frekwencji, oprawie, okolicznosciach. Gdybym był toba i probował zastosowac twoje argumenty to bym napisał cos w stylu: "byłes czy za daleko miałes do Bełchatowa?" Wiec przestan pieprzyc głupoty ze jestesmy kibicowsko zadnym przeciwnikiem bo jak nie pamietasz to zajrzyj do tematu i finale PP płacze i zale ze My potrafimy a Wy nie. Bo to jest argument zaden-podkreslam rozmawiamy o kibicowaniu wiec tylko nie pisz mi argumentu o rzucaniu rac itp. No chyba ze uwazasz ze pokazaliscie sie w Bełchatowie kibicowsko super.
jedTS napisał(a):

|
I nie wpsieram waszego protestu bo on juz sie tak rozmyl ze teraz nie wiadomo wogole o co chodzi.
|
5, 10, 15, 20 stron wczesniej masz o co w nim chodzi.
jedTS napisał(a):

|
Pwolujesz sie na przyklad LEcha. Super,. To powiedz kiedy ostatni raz Lech Poznan niszczyl swoj albo cudzy stadion.
|
A umiesz czytac tekst pisany? Zauwazyles w jakim kontekscie dałem przykład Lecha?
jedTS napisał(a):

|
Oni nie .......a ze nie mieli na cos wplywu tak jak Stwowarzysznie od was. To co niby--stowarzyszenie ma wplyw na orgaznizacje meczu wyjazdowgo ale na wplyniecie na bande idiotow nie ma?
|
No widzisz i sam pokazales ze nic nie wiesz.
Niech ci bedzie pokaze Ci twoja nie wiedze: Stowarzyszenie nie było organizatorem wyjazdu do Wilna- bos sie tego Wilna przyczepił. Co wiecej do dnia dzisiejszego kibice Legii stamtad wracaja... z wakacji

walki trwaja
__________________________________________________ __________
mr_kwolf napisał(a):

Ciekawie się tutaj robi, widze że jak ktoś nie popiera walki kibiców Legii o autonomie kibicowską w Polsce to znaczy że czyta GW i TVN24
|
A gdzie ja tak napisalem
mr_kwolf napisał(a):

|
Zastanawia mnie tylko jedno, protestujecie już rok a na pytanie czemu protestujecie nie znalazłem jeszcze odpowiedzi.
|
Wielu z "nas" juz tu odpowiadało. Po raz kolejny chyba nie ma sensu.
mr_kwolf napisał(a):

|
ITI (nie że jestem po ich stronie) potrafi powiedzieć o co im chodzi, jakie mają żądania itd, a jak się ktoś was spyta o co chodzi to dostaje się odpowiedź w stylu "ITI jest złe i w ogóle jak nie wiesz o co chodzi to znaczy że czytasz GW i masz zrobione pranie mózgu przez ITI".
|
Postanowiłem ze znajde to specjalnie dla ciebie:
http://www.sklw.pl/index.php?option=...=285&Itemid=43
i w tym momencie powinienem przestac pisac dalej ale...
mr_kwolf napisał(a):

|
Wisły próbowała podbić stolice innego państwa to też byłbym za tym że wlepić im zakazy stadionowe itd.
|
To ciekawe ze do dnia dzisiejszego za Wilno nikt nie został skazany zakazem sadowym.
mr_kwolf napisał(a):

|
Nawet kosztem pięknych opraw bo głupote trzeba tępić i nieważne czy ktoś jest Ultrasem
|
czyli jak ktos jest "ultrasem" i był w Wilnie np na murawie - nie ma dowodow na jakikolwiek jego udział w awanturze to zakaz sie nalezy? (ciekaw jestem co odpowiesz)
mr_kwolf napisał(a):

|
Kijek, przywoływanie Bełchatowa jest nie na miejscu bo dla nas to był jeden z wielu meczy, tym bardziej po zdobyciu mistrzostwa a dla was to była jedna (jeśli nie jedyna) szansa na zaprezentowanie się przed cała Polską. Takie jest moje zdanie.
|
mr_kwolf napisał(a):

Kijek, słyszałem że walki podobno ustaja, jakaś misja stabilizacyjna się zaczyna czy cuś takiego w Wilnie
|
Ci, najbardziej zatwardziali do dzis walcza. W dobrej sprawie.
__________________________________________________ ____
7 kotów napisał(a):

|
Ja wiem chlopaki, ze Stec przez swoje antyultrasowskie podejscie jest do dupy, ale ten facet ma leb na karku jak niewielu w jego wieku i na takim stanowisku.
|
Chyba zartujesz

?
7 kotów napisał(a):

|
wezcie takiego Borka czy Koltonia i porownajcie ze Stecem. Przeciez to 2 maluchy z zapchanymi gaznikami do ferrari.
|
Ale oni przynamniej nie wypowiadaja się w temaccie o ktorym nie maja pojecia. A Stec za Waltera hajs napisze cokolwiek zeby zarobic.