Wyświetl pojedynczy post
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2008, 23:53
jedTS napisał(a):Wyświetl post
.....
wiesz co, sam tym co napisales pokazales ze nie wiele wiesz i generalnie nie ma co komentowac ale wywolales mnie do tablicy wiec pare "kwiatków" skomentuje

Juz zapomniales czy miales za malo latek zeby pamietac jak rozwalaliscie swoj stadionik po meczu PP z GKS Katowice? Ile raqzy podpalaliscie ZYlete?
wiedzialem ze argument w którym probujesz nie wiem co udowodnic mi, jakis tam prywatny bedziesz chciał przytoczyc. Powiem ci - pamietam doskonale, za mało "latek" nie mialem.

tak dlugo jestescie zadnym przeciwnikiem. Sportowo i kibicowsko.
wiesz co, finał Pucharu Polski pokazał kibicowsko jakim jestesmy dla Was przeciwnikiem. Mówie o frekwencji, oprawie, okolicznosciach. Gdybym był toba i probował zastosowac twoje argumenty to bym napisał cos w stylu: "byłes czy za daleko miałes do Bełchatowa?" Wiec przestan pieprzyc głupoty ze jestesmy kibicowsko zadnym przeciwnikiem bo jak nie pamietasz to zajrzyj do tematu i finale PP płacze i zale ze My potrafimy a Wy nie. Bo to jest argument zaden-podkreslam rozmawiamy o kibicowaniu wiec tylko nie pisz mi argumentu o rzucaniu rac itp. No chyba ze uwazasz ze pokazaliscie sie w Bełchatowie kibicowsko super.

I nie wpsieram waszego protestu bo on juz sie tak rozmyl ze teraz nie wiadomo wogole o co chodzi.
5, 10, 15, 20 stron wczesniej masz o co w nim chodzi.
Pwolujesz sie na przyklad LEcha. Super,. To powiedz kiedy ostatni raz Lech Poznan niszczyl swoj albo cudzy stadion.
A umiesz czytac tekst pisany? Zauwazyles w jakim kontekscie dałem przykład Lecha?

Oni nie .......a ze nie mieli na cos wplywu tak jak Stwowarzysznie od was. To co niby--stowarzyszenie ma wplyw na orgaznizacje meczu wyjazdowgo ale na wplyniecie na bande idiotow nie ma?
No widzisz i sam pokazales ze nic nie wiesz.
Niech ci bedzie pokaze Ci twoja nie wiedze: Stowarzyszenie nie było organizatorem wyjazdu do Wilna- bos sie tego Wilna przyczepił. Co wiecej do dnia dzisiejszego kibice Legii stamtad wracaja... z wakacji walki trwaja

__________________________________________________ __________

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ciekawie się tutaj robi, widze że jak ktoś nie popiera walki kibiców Legii o autonomie kibicowską w Polsce to znaczy że czyta GW i TVN24
A gdzie ja tak napisalem

Zastanawia mnie tylko jedno, protestujecie już rok a na pytanie czemu protestujecie nie znalazłem jeszcze odpowiedzi.
Wielu z "nas" juz tu odpowiadało. Po raz kolejny chyba nie ma sensu.

ITI (nie że jestem po ich stronie) potrafi powiedzieć o co im chodzi, jakie mają żądania itd, a jak się ktoś was spyta o co chodzi to dostaje się odpowiedź w stylu "ITI jest złe i w ogóle jak nie wiesz o co chodzi to znaczy że czytasz GW i masz zrobione pranie mózgu przez ITI".
Postanowiłem ze znajde to specjalnie dla ciebie:
http://www.sklw.pl/index.php?option=...=285&Itemid=43
i w tym momencie powinienem przestac pisac dalej ale...

Wisły próbowała podbić stolice innego państwa to też byłbym za tym że wlepić im zakazy stadionowe itd.
To ciekawe ze do dnia dzisiejszego za Wilno nikt nie został skazany zakazem sadowym.

Nawet kosztem pięknych opraw bo głupote trzeba tępić i nieważne czy ktoś jest Ultrasem
czyli jak ktos jest "ultrasem" i był w Wilnie np na murawie - nie ma dowodow na jakikolwiek jego udział w awanturze to zakaz sie nalezy? (ciekaw jestem co odpowiesz)

Kijek, przywoływanie Bełchatowa jest nie na miejscu bo dla nas to był jeden z wielu meczy, tym bardziej po zdobyciu mistrzostwa a dla was to była jedna (jeśli nie jedyna) szansa na zaprezentowanie się przed cała Polską. Takie jest moje zdanie.

Kijek, słyszałem że walki podobno ustaja, jakaś misja stabilizacyjna się zaczyna czy cuś takiego w Wilnie
Ci, najbardziej zatwardziali do dzis walcza. W dobrej sprawie.

__________________________________________________ ____

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem chlopaki, ze Stec przez swoje antyultrasowskie podejscie jest do dupy, ale ten facet ma leb na karku jak niewielu w jego wieku i na takim stanowisku.
Chyba zartujesz?

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
wezcie takiego Borka czy Koltonia i porownajcie ze Stecem. Przeciez to 2 maluchy z zapchanymi gaznikami do ferrari.
Ale oni przynamniej nie wypowiadaja się w temaccie o ktorym nie maja pojecia. A Stec za Waltera hajs napisze cokolwiek zeby zarobic.
Ostatnio edytowane przez Kijek : 02.09.2008 o godz. 00:08.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując