Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2008, 23:24
Kijek napisał(a):Wyświetl post
Ja .......e.
dobrze ze łykasz wszystko co wyborcza napisze albo tylko słuchasz co powiedza w wiadomosciach na tvn24.
mniej pisac wiecej czytac.
Ja tez .......e. Tyle ze wasz klub. Widzialem w TV jak rozwalacie plot w WIlnie i bawicie sie na murawie. Fajnie sie walczylo z choragiewkami? Jakos wtedy nie widzilem zeby ktokolwiek zainterweniowal. Bosman to chodzil jak smrod po gaciach. I pozniej niby co oczekiwalsicie od ITI? Ze was pochwali? Co wyborcza ma do tego zescie sa banda kretynow? Juz zapomniales czy miales za malo latek zeby pamietac jak rozwalaliscie swoj stadionik po meczu PP z GKS Katowice? Ile raqzy podpalaliscie ZYlete? Ja mowie gosciu o moze 15 stu latach ostatnich a Ty .......isz ze winny ITI? Wy poszliscie na calosc i oni poszli. I dla mnie to pocieszajace bo jak dlugo tkwicie w konflikciie tak dlugo jestescie zadnym przeciwnikiem. Sportowo i kibicowsko.
I nie wpsieram waszego protestu bo on juz sie tak rozmyl ze teraz nie wiadomo wogole o co chodzi. Starucha nie wpuszcza na nowo i z tym sie pogoddzcie. Jak najwiecej sie lansowali ludzie od was i pozniej zostali ukroceni prze ITI to tez was dziwi? Uderzyli tam gdzie was mialo zabolec.
Pwolujesz sie na przyklad LEcha. Super,. To powiedz kiedy ostatni raz Lech Poznan niszczyl swoj albo cudzy stadion. Oni nie .......a ze nie mieli na cos wplywu tak jak Stwowarzysznie od was. To co niby--stowarzyszenie ma wplyw na orgaznizacje meczu wyjazdowgo ale na wplyniecie na bande idiotow nie ma? To jak nie ma tzn.ze jest zupelnie niereprezentacyjne i nie powinno byc strona w dialogu. Bo nie reprezentuje wiekszosci kibicow. I powtarzam--sami sobietniecie galaz tkwiac w tym konflikcie. Nie wiadomo ocb, a wy tylko tracici ena fomrie kibicowskiej. I dobrze
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 01.09.2008 o godz. 23:29.
Odpowiedz cytując