|
Witam po przerwie.
Co do swojego bana powiem tak.
Po częsci go rozumiem, ponieważ są tu na forum jakieś wyznaczone kryteria.Ja zostałem zbanowany
przez to, że napisałem cracovia z małej litery- nazwa włąsna- rozumem.
Kłopot w tym, że nie jestem hipokrytą i nie ukrywam, że z całego serca ich nienawidzę.Poza tych ich nie szanuje więc z Wielkiej litery na pewno pisał nie będe...
Zupełnie inny stosunek mam do kibiców np Legii,Lecha itp- te kluby, mają przynajmniej jakieś zasady, a z kibicami można normalnie i kulturalnie porozmawiać.
Tego typu pouczenia jak "bany" itp mnie tylko śmieszą
Nie chce mi się rozpisywać, o atmosferze, jaka panowała tu kiedyś - to już kiedy było przerabiane.
Bardziej nurtuje mnie kwestia cenzury i nakazów jakie ostatnimi czasy pojawiły się na forum.Z forum kibicowskiego stajemy się kółkiem rożańcowym, gdzie nawet nie można się wypowiedzieć na swój -czasem prymitywny - sposób.
Ja rozumiem, że forum jest coraz bardziej zauważalnym medium,(czytają go m.in ludzie z C+, dziennikarze i działacze sportowi,piłkarze) jak i coraz częściej odwiedzane przez kibiców innych klubów - m.in przez całkowity zakaz bluzgania po sobie, ale już bez przesady.Przypominam, że to forum kibiców Wisły Kraków a nie kółka różańcowego .
Do niektórych nazw własnych po prostu nie pasuje wielka litera - zwłaszcza mi.Więc proszę od razu bana dożywotniego.
Jeśli będzie jakiś problem to zapraszam na priv
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 30.08.2008 o godz. 09:08.
|