Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2008, 01:37
Heban napisał(a):Wyświetl post
Jestem zniesmaczony niektórymi banami, wobec bardzo kulturalnych i rzeczowych forumowiczów, często ze stażem sięgającym początku tego forum. Nie będę wymieniał listy tych forumowiczów, z uwagi na zauważalną przez mnie, ich oraz wielu innych interesujących dyskutantów nieobecność i to niczym nie wymuszoną. Nie mniej jednak całkiem na bieżąco - czy wolfy, który to akurat, jak widzę edytował tekst Eustachego, mógłby wytłumaczyć, za co dał dzisiaj bana Eustachemu ? Bo nie pamiętam aby w jego poście było cokolwiek wbrew regulaminowi tego forum a napewno, nic gorszego od w/w inwektyw pod adresem wszystkich forumowiczów, czyli moim także, ze strony samego wolfy ?

Ja sam osobiście, mimo sentymentu do czasu poświęcanego tutaj przeze mnie, jak sobie imaginuje w dobrej wierze wobec Wisełki, bez pomocy moderatorów udziele sobie urlopu do czasu powrotu normalności na forum. Ja rozumiem łamanie regulaminu forum czy usuwanie z forum każdego rodzaju zjawisk nienormalnych ale zniechęcania ludzi rzeczowych a do tego wiernych Wiślaków, do kulturalnej dyskusji o Wiśle, nie jestem w stanie pojąć. Szkoda, że najchętniej czytane i odwiedzane przez polskich kibiców forum klubowe, z uwagi na swój wysoki i wielowątkowy poziom dyskusji, gdzie moderatorzy wyjątkowo i słusznie dbają o obecność kibiców innych klubów, nawet kosztem przymykania oka na ich bluzgi tutejsze, przeistacza się w forum coraz bardziej martwe intelektualnie i subiektywne moderatorsko, zamiast w dobie powszechnego dostępu do internetu, dbać o wzrost swojego prestiżu oraz rankingu krajowego, którym TWSD słusznie się szczyci.

Ps. priv nie umożliwiłby mi publicznego zastanowienia się nad zgubieniem ostatnio na forum punktu odniesienia, czyli sensu tego forum i jego przyszłości a nie tylko teraźniejszości i doraźnych lub zadawnionych emocji osobistych.
W skrócie - wróci za dwa dni, wtedy będziesz mógł go zapytać za co dostał. Na 99% "za niewinność", ale nie uprzedzajmy biegu wypadków.

Do Eustachego nic nie mam, sam lubię jego posty. Co do insynuowania mi kierowania się osobistymi pobudkami - żenujące...

Na koniec - wątpię, żebyśmy mieli podobne punkty odniesienia, dla mnie okres transferowy nie jest najważniejszą częścią sezonu.

Dalszą dyskusję(do której szczerze zniechęcam)proponuję prowadzić ze mną na privie, gdyż w przeciwnym przypadku zostanie ona usunięta, aby nie zaśmiecać tematu.

EDIT: To nie jest pokój do dyskusji z modami, tylko do zadawania pytań, zgłaszania problemów etc. Problem zgłosiłeś, dostałeś odpowiedź, jeżeli czujesz się nieusatysfakcjonowany - załóż inny temat.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 28.08.2008 o godz. 01:57.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując