Wyświetl pojedynczy post
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2008, 16:04
Lemur napisał(a):Wyświetl post
Mnie też najbardziej żal Skorży, ale czemu szkoda Ci niektórych kibiców? Przecież część z nich pisze prosto z mostu: "Jaki protest? Przecież my popieramy politykę RN" Gdy będą narastać problemy, pojawią się porażki, pogorszy sytuacja - oni będą mieć, co chcieli i czego bronili. Wiec jeśli czegoś tu żałować, to klubu, że mimo tylu nauczek, ma nadal tak oceniających rzeczywistość kibiców.

Szkoda mi kibiców bo mimo tego iż mamy różne poglądy na pewne kwestie to wszyscy kibicujemy Wiśle Kraków i wszyscy mamy na uwadze jej dobro. Nie ma sensu wprowadzać sztucznych podziałów między kibicami. Już raz była taka sytuacja z Frankowskim i nikomu to na dobre nie wyszło. To że ktoś popiera działania RN i widzi w nich jakiś długofalowy plan to gratuluje. Ja go kompletnie nie widze.

Wiem jedno, Rada Nadzorcza ma czuwać nad finansami spółki. Ale każdy kij ma dwa końce. Jeśli się nie zainwestuje w kadre drużyny to efektem tego mogą być olbrzymie straty finansowe z tytułu nie zakwalifikowania się do fazy grupowej PUEFA. I tego trzeba mieć świadomość. Teraz gramy z Barcą ale wszyscy wiedzą że szans na awans nie mamy zadnych.Co będzie gdy Wiśle przyjdzie zagrać o fazę grupową bez 5 podstawowych zawodników, kto ich zastąpi W chwili obecnej nikt znający realia nie domaga się już transferów typu Nei itp. chodzi raczej o to że my nie mamy nawet ławki rezerwowych na poziomie. Skorża mówi o tym coraz bardziej otwarcie.

Heban ma racje z tym planem. Przygnębiające jest to że każdy odcinek filmu z Egonem zaczyna się od tego że główny strateg wychodzi z więzienia.

Pozdrawiam
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując