Griszka30KR napisał(a):

|
Po wczorajszym wywiadzie w Lidze + Extra i skwitowaniem smiechem zarobków przez Lewandowskiego ,które miały byc w wysokosci Pawła Brozka ,Bednarz dla mnie mja sie z powołaniem.Niech idzie na "papuge" w końcu takie ma wykształcenie i tam moze klamac do wolii.ja pierdziele wyznałasie na Nim Legia,my dalej wierzymy...
|
Czemu od razu zakładasz że to Bednarz kłamie, a nie Lewandowski? Jak byś był na jego miejscu, w sytuacji w której od Legii i Wisły starał się wyciągniąć np. 150 tys EUR, a odprawiony z kwitkiem grał teraz w Lechu za 80 tys, to też za żadne skarby byś się do tego nie przyznał. I kwitował wszysztko głupim uśmiechem
Jestem przekonany, że Lewandowski (z pomocą swojego menago - Kucharskiego) zagrał tak, że od Legii i Wisły żądał duużo, duużo więcej, a jak nie wyszło, to zaczepili się w Lechu, w którym ma większą szanse grać (ale w którym mniej płacą, bo tam największy kontrakt nie przekracza 200 tys EUR)
W polskiej lidze kluby i zawodnicy traktują Wisłę i Legię jak dojne krowy. Cena dla Wisły: 700 tys EUR...Wisła się nie zgadza, to za pół roku piłkarz ląduje gdzieś za połowe tej ceny ;/ Cieszę się, że się nie dajemy j...bać.