kreseq napisał(a):

Nie ma co sie spinac. Nie mozna zapominac na jakim forum jestesmy. Jedni napisza "Urban to pseudotrener", "Legia to ch.." i trudno. Wywazone, obiektywne wpisy warto zapamietac, prowokacje i napinki zignorowac.
|
wytlumacz mi dlaczego mecze Legii za URbana wygladają tak jakby pilkarzom sie nie chcialo grać. W miare regularnie staram sie oglądać wasze mecze i stwierdzam, że cos jest bardzo nie tak. Legia gra bez zadnego zaciecia, goscie wychodzą na boisko, pobiegaja i czy jest 1 czy 90 minuta czy 3-0 czy 0-5 zachowuja sie na boisku tak samo - wylajtowanie. Dziwi mnie to. Roger wczoraj wyglądał jakby sobie na trening wyszedł. Kumbev to jest wzmocnienie rywala i dziwi mnie jego transfer do LEgii, to tak samo przez kilka lat grał w Grodzisku. Macie taki mocny srodek, a gwiazda polskiej ekstraklasy Jacek Kuranty robi z Wami co chce. Żal patrzeć i tyle. Legia przegrywa 0-2, a trener wprowadza napastnika za napastnika. Jesteście żenujący i tyle. Dziwiłem się, że ze słabiutką rosyjska druzyna nie mozecie wygrac, ale po wczoraj juz sie mnie dziwie, bo na Waszym tle to Odra wyglądała jak profesorzy.