Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 20:42
Cytat:
toż twoi wodzowie pięknie osłabili agresora nie ma co teraz się twoi wodzowie wezmą za osłabianie. pogratulował
Moi wodzowie ? Nie ma takich .
Ja ciągle chcę silnej Unii Europejskiej , która będzie miała posłuch na całym świecie . Także w Rosji . Nic się w tej kwestii nie zmieniło .

Cytat:
ale lepiej korzystać z mocniejszej propagandy
Zawsze lepiej jak się ma dodatkowe argumenty , ale absolutnie nie jest koniecznością powoływani się na Kosowo żeby siać dobrą propagandę.
http://pl.youtube.com/watch?v=yBZgX-QHq6A
Tutaj można przeczytać jak wygląda pogląd ruskiego ludu na tę sprawę . Kosowo jak się przewija , to może w co 100 komentarzu . Tak to

Amerykańcy źli(do utwierdzenia tego poglądu wcale Kosowo nie jest potrzebne)
Sakaszwili Hitler i marionetka USA
Nasi niosą Mir
Gruzini mordują Osetyjczyków
Wszyscy na świecie chcą słabej Rosji a my jesteśmy Imperium
Cytat:
Wiem ale przy twojej błyskotliwości sam dojdziesz do sedna sprawy
Tyle mi wystarczy

Cytat:
Milosević (zbrodniarz dla mnie oczywisty) jak chciał wszystkich wywalić to oburzenie świata
Chyba wyraźnie napisałem po powojennym zamęcie , czyli jak najszybciej po zakończeniu II wś . Gdyby Niemcy zostali na ziemiach odzyskanych , to przecież w latach 90 też nikt by ich nie wywalał .

Cytat:
że co niby co obaliłeś i kto używa nazwy Kosowarzy? jedź chłopie do Kosowa (ja miałem okazję tam być) i zapytaj tych ludzi kim są!
Nie lubię się powtarzać .
Dwa Twoje argumenty dlaczego tym się bardziej należy niż tamtym .
Osetyjczycy - naród , Albańczycy - naród
Osetia - autonomia , Kosowo - autonomia
Nie wiem kto jej używa , ale pojawiła się już na począku XX w. Tyle , że to nie ma znaczenia w tej dyksuji . Poraz drugi piszę , że dałem to jako ciekawostkę . Trzeci raz już nie napiszę .

Cytat:
beszczelny ignorancie tutaj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Osetia_...5.82ud niowej
napisałeś WOJNA TRWA OD LAT i dajesz mi hasełka dotyczące wojny w latach 20 XX w i na przełomie lat 80 i 90 a ja kontruje pięknym tytułem z tego hasełka na wikipedii ,,lata pokoju 1992-2008''
Bezczelny manipulatorze ?
Ostatnio edytowane przez Mareq : 11.08.2008 o godz. 20:52.