Ciastek1 napisał(a):

skoro mówimy tu o stylu gry to jaki styl wprowadził Urban do Legii zobacz na mecze Wisły z Beitarem i Liverpolem , powrót do szybkiej piłki rozgrywanej na małej przestrzeni jak to było za czasów Henia Kasperczaka , wasz styl jest taki , że nie macie żadnego stylu , większość meczy z waszym udziałem to katorga dla widza , w ogóle nie widzę pomysłu w grze Legii , ale żeby nie było życzę Legii jak najlepiej czyli 2 miejsca w lidze i żeby grała jak najlepiej , bo w innym wypadku Wisła nie bedzie dawać z siebie 100% , no i wole Legie na 2 miejscu niż napinaczy z Poznania na czele z ich skundlonym Reissemi
|
nigdzie nic nie pisałem o stylu Legii. Kolega z Wisły napisał, że Legia nie ma stylu, to ja napisałem, że Wisła również go nie ma(i jeden czy dwa mecze tego nie zmienią). To musi być norma, systematyka, a nie raz na jakiś czas. Nie dostrzegłem jej już w meczu z Polonią Bytom. Nie przeczę, że w tej chwili Wisła ma wyższą formę od Legii, bo ma. Ale to się może zmienić w mgnieniu oka. Ale aby mówić o stylu, trzeba być bardziej systematycznym