Wyświetl pojedynczy post
sharif
Junior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 13:32
Jako, że jestem z Fan Club Barca Polska i na mecze jeżdżę do Barcelony bardzo często (4-5 razy w roku), chciałem Wam wyjaśnić parę spraw i odpowiedzieć na pytania , które tutaj padły.
Sektor gości jest na GENERAL Lateral 3rd tier. Jest on mało pojemny i sądzę, iz wejdzie tam max 500-700 osób co wg Waszych potrzeb jest liczbą znikomą. Polecam Wam kupować bilety jak najtańsze. Dlaczego Otóz dlatego, że stadion Camp Nou jest tak skontruowany, że kupując bilet i wchodząc juz na sam stadion mozna sie po nim przemieszczać dowolnie (masz bilet na sam dól , gdy zechcesz to siadasz na gorze, ze środka przemiescisz sie za bramke itd). Teoretycznie ktoś z Katalończyków może się przyjebać, że zajeliscie jego miejsce ale wtedy przesiadacie sie 2 dalej i po sprawie. Najczesciej jednak nic nie powie tylko pokiwa glowa i zniknie.
Ponieważ Wisła to nie jest dla FCB jakis super przeciwnik, więc przewiduje , że ludzi będzie max 50-60k. Co z tego Otóz jak łatwo wywnioskować każdy z Was na luzaku kupi bilet w kasie bez napychania kieszeni ciułaczom z ticketmaster i innych netowych serwisów. Nie wiem kiedy planujecie przyjazd ale jeśli bedziecie dzień przed meczem lub w dniu meczu nawet, nie będzie problemu z ich zakupem.
Na pewno kiedy wywiesicie flagi na "bandach" beda przyłazić stuardzi i Guardia Urbana , zeby sciagnac flage bo zaslania widocznosc tym co siedza graderie niżej. Żeby nei zasłaniala tym co siedz anizej musialaby miec 0,8m szerokości a przy flagach na plot jakie robi sie w POlsce to niemozliwe. Przerabialismy to juz wielokrotnie takze przekonacie sie na wlasnych skorach o mentalnosci kibicow w Katalonii
Gdyby ktos mial jakies pytania albo potrzebowal pomocy to chetnie odpowiem i w miare mozliwości udziele wskazówek.
Pozdrawiam
Sharif