Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2008, 18:44
Cytat:
Wklejam jako odpowiedź (mimo że aż tak wielkim fanem Mikkego nie jestem)

Koszt lotu na Marsa w granicach 55 mld USD

http://technologie.gazeta.pl/technol...go_Swiata.html

Nie wiem czy to jest wykonalne.... ale 55 mld USD dla zdrowej gospodarki Polski juz jest mozliwe do wysupłania w ciągu hmmm ... 10 lat
(oczywiście to jest półżartem)
Zakładając że zdobędziemy technologie dla nas nie do zdobycia
Zatrudnimy ludzi potrafiących wcielić te technologie w życie
Pomnożymy 55 mld razy cztery
To niewątpliwie pierwszy Polak stanie na Marsie za 7 lat

Cytat:
Po pierwsze - nigdzie nie napisałem że buczała całość - zresztą w jaki sposób można by sprawdzić czy każdy kombatant na pewno buczał, czy może jeden nie.
Jest dosyć spora różnica pisząc kombatanci buczeli a niektórzy kombatanci buczeli . Dosyć łatwo można sprawdzić czy spora większość buczała , czy tylko część.

Cytat:
Po trzecie - za to że w GazWyb sami sobie przeczą to ja już nie odpowiadam. Może wewnętrzna cenzura nawaliła?
http://wyborcza.pl/1,76842,5551041,W...zewskiego.html

Cytat:
Po drugie - gdybym skorzystał z Naszego Dziennika to byś napisał "Rydzyk". Jak korzystam z GazWybu to piszesz, że z ciekawego. Korzystam z takiego, które jest uznawane za wiarygodne przez sympatyków Platformy. Po to by nie mogli tego skomentować "Rydzykiem
Po co mieli by nazywać ,,rydzykiem'' informacje , która stawia w negatywnym świetle ludzi buczących a nie tych którzy zostali znieważeni ?
Korzystasz z tej informacji , bo nie masz innej .

Cytat:
Po czwarte, też mnie smuci to, że ludzie którzy byli gotowi oddać życie za Polskę potrafią rozróżnić kto jest kto, a młodsze pokolenia mają z tym większy problem.
Spore nadużycie nie po raz pierwszy. Po pierwsze nie wiesz czy dezaprobatę faktycznie wyrazili kombatanci czy tłum . Po drugie są i tacy którzy gotowi byli oddać życie za Polskę i też potrafią rozróżnić kto jest kto , tylko inaczej niż Tobie się widzi .

Cytat:
Choć Macierewiczowi brawa należą się jak mało komu
Za ekspresowe szkolenia i awanse ?
Nie ważna jakość , ważne ze nasi

Za Piotra Woyciechowskiego , Tomasza Macierewicza , Siwke , Cenckiewicza , oraz resztę drużyny Macierewicza ?

Cytat:
mb_1906 to wyjaśnił.

Była taka flaga na transparentach w czasie tej manifestacji w Sopocie i mi się rysunek spodobał, szkoda że nie popisałem sobie tutaj w czasie gdy to było bardziej aktualne. Ale ostatnio coś jestem zajęty.
Ja wiem skąd ta zamiana
Teraz Tusk i Olejniczak ,,razem" nie bardzo pasują .
Bardziej by pasował pewnie Kaczyński i Napieralski .
Ale tak nie wypada