Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2008, 15:48
Cytat:
Na obchodach Powstania Warszawskiego kombatanci buczeli w czasie przemówienia Tuska, Kaczyński (Prezydent) dostał owacje.

W ramach ciekawostki.

ps. czy ktoś widział w TV jakieś informacje na ten temat? W szczególności video by mnie interesowało.
Napisz mi Ty naciągaczu rzeczywistości skąd masz info , że to byli kombatanci ?
żenada

Cytat:
Mareq,
A gdzie argumenty Bo wbrew pozorom sprawa jest niezmiernie ciekawa...
Jakie argumenty odnośnie tego , że za kilka lat Polak stanie na Marsie ? Jak mam to argumentować ?
Chyba tylko tym
Bardziej racjonalne było by argumentowanie , że za kilka lat Wisła zdobędzie ligę mistrzów .
Marzeniem prywatnych firm jeszcze niespełnionym jest póki co wysyłanie osób na kilka minut na wysokość 100 km do ziemi a stary fanatyk będzie mi wmawiał , że po totalnym sprywatyzowaniu i uwolnieniu rynku znajdzie się w technologicznym IV świecie prywatna firma zdolna wysłać człowieka na Marsa .
Żenadą jest , że prosisz o uargumentowanie czegoś co jest z góry skazane na wyśmianie .

Cytat:
To co? - może jakis zakładzik - ze jak to wejdzie za trzy lata budżet tego przedsięwziecia bedzie na kwote ponad 120 mln?
Wzrost o 30 mln w ciągu 3 lat , to niesamowite obciążenie .

Cytat:
I co z tymi miliardami za CO2?
Zobaczymy jakie będą efekty . Z tego co się orientuje ceny energii nie są tylko i wyłącznie zależne od przyszłej walki z dwutlenkiem węgla.