Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2008, 07:55
Cytat:
W przyszłym roku kierowcy mogą zapłacić wyższe o kilka procent składki ubezpieczenia OC, bo minister Ewa Kopacz poważnie rozważa wycofanie się z wcześniejszych obietnic zniesienia podatku Religi - informuje "Dziennik".

Jeśli ubezpieczyciele nie zgodzą się na pokrycie kosztów leczenia ofiar wypadków z polis ich sprawców, od początku przyszłego roku będziemy zmuszeni poszukać innego rozwiązania. Nie wykluczam podniesienia podatku Religi z 12% do 20% - powiedziała na łamach gazety minister zdrowia Ewa Kopacz.
Więcej: WIRTUALNA POLSKA

brawo jeszcze nam pani minister haracz podniesie

najlepsze jest to tłumaczenie, że jeśli ubezpieczyciele się nie zgodzą,a kim są ci ubezpieczyciele

a jak ja się nie zgodzą żeby z moich pieniędzy szły pieniądze na leczenie ofiar wypadków z którymi ja nie mam nic wspólnego?

Ile jeszcze podatków kierowcy mają płacić i na rzecz kogo? ja mam płacić haracz bo Zenek z Giebułtowa siadł po pijaku za kółko i wysłał kogoś na wózek?

Nie mam nic przeciwko płaceniu ale tylko wtedy gdy moje pieniądze będą przeznaczone na skutki moich działań i na moje koszty leczenia, a nie cudze.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.