Acapelo napisał(a):

no jeżeli utrzymujemy młodą ekstraklasę w której nie ma talentów to rzeczywiście jest to chore... Wybacz ale jednak jest to chore... W Polsce jest sporo utalentowanych graczy. Nie wiem na jakiej zasadzie budowane są umowy z młodymi graczami, ale w takim razie powinna być tam większa selekcja i rotacja.
A znasz powiedzenie grosz do grosza?
Każdy taki pieniądz jest zmarnowany, a mógłby iść na innego zdolniejszego juniora, lub na drobną część kontraktu dla piłkarza który na siebie zarabia. Nie ma sensu wydawać nawet małych pieniędzy na piłkarzy którzy nic nie wniosą, a sprzedać się też ich raczej nie sprzeda. No chyba że ktoś kupi Kmiecika za 100tys złotych to nawet wyjdziemy na zero. Ci piłkarze w kadrze obrazują stan naszego zaopatrzenia w świerzy narybek.
|
Jak ty człowieku smęcisz. Nasza młoda Wisła zdobyła mistrzostwo ME. Ostatnio nasze młodziki wygrały turniej w stanach. To mało? Wbij sobie w końcu do łba że nie jesteśmy Brazylią, czy Portugalią żeby Ronalda czy Nanie nam się mnożyły na potęgę.
Czytam już któryś z kolei twój post i oczom nie wierzę, trochę już to forum przeglądam, ale jeszcze nikomu nigdy ignora nie dałem, czuj się więc wyróżniony bo jesteś pierwszy. Żegnam, bez odbioru.
EDIT - już naprawdę ostatni raz odpowiem ci twoim własnym cytatem
Cytat:
|
no jeżeli utrzymujemy młodą ekstraklasę w której nie ma talentów to rzeczywiście jest to chore... Wybacz ale jednak jest to chore... W Polsce jest sporo utalentowanych graczy. Nie wiem na jakiej zasadzie budowane są umowy z młodymi graczami, ale w takim razie powinna być tam większa selekcja i rotacja.
|
eot