|
Jak można będąc 2 metry od bramki, sam na sam, będąc nienaciskanym przez obrońców drużyny przeciwnej, wywracać się w polu karnym..Czyż nei lepiej było po prostu tę piłkę kopnąć i liczyć, że wpadnie? przecież daje to większe prawdopodobieństwo na gola niż takie beznadziejnie debilne wymuszanie rzutu karnego!. Co ten palant myślał? pewnie coś w stylu "ehh mam 2 lewe krzywe koślawe nogi, jak kopne to pewnie piłka poleci 3 metry nad bramką i będą się ze mnie śmiali w TV, a to może się wywrócę?"
Podobne sytuacje miał Boguski, który wolał podać będąc metr od bramkaża niż kopnąć w stronę bramki..Pewnie również się bał odpowiedzialności heh....
Ciekawym przypadkiem jest natomaist Pawełek, który puszcza szamty a broni setki...Wynika z tego, że na polską ligę jest to piłkarz średni - bo u nas kopacze strzelają same szmaty....
Niestety panowe ja mając 27 lat nie liczę, że za mojego życia polska drużyna awansuje do LM...
Po pierwsze polscy piłkarze są denni, a z zagranicy nikt wartościowy nie przyjdzie!
powód? kto by chciał grać w zadupiastej lidze, pełnej afer na całą europę (vide PZPN)...
Klub jerozolimski ma beznadziejnych grajków, o których nikt nie słyszał - ale i tak są 2 razy droźsi od naszych...Więc gdzie my jesteśmy? huh?
To tyle..Wisła gra piłkę, która na Polskę styknie, ale mołdawski FC Koczkodan może już nie starczyć...(ehh chyba już nawet nie ma Mołdawi - ale co tam heh)
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.07.2008 o godz. 21:08.
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
|