Zbychu napisał(a):

|
Ponadto zmiana gospodarza politycznego wiązałaby się z nieco innym moderowaniem.Wilku,osoba generalnie najaktywniejsza w dyskusjach politycznych nie może być obiektywnie traktowana jako moderator w tym temacie,mało tego obecnie przypomina to bardziej cenzurowanie często niewygodnych uwag niż moderowania a nie tędy chyba droga.Wiem,obniży się poziom,będzie dużo nieprzemyślanych zwrotów,ale chyba lepiej powrócić do dawnego "politycznego" gdzie każdy mógł się swobodnie wypowiedzieć niż kontynuować ten cyrk z banami za poglądy.Wilku - a te osoby co według Ciebie "trolują" i tak nie wytrzymają dużo w temacie i po czasie same zrezygnują a nawet jak nie to nie musisz z nimi prowadzić dyskusji - jest sambo,Sędzia,JEDREK76 i reszta.(...)
|
Jasne Zbychu, że mogę zostać moderatorem "Tematu politycznego"

Bo przecież to miałeś na myśli pisząc swój esej, prawda?
Nie wiem, czy okreslając bany jachtinga, Ellera czy Bi_cośtam wdzięcznym mianem "za poglądy" nie koloryzujesz aby troszkę? Albo ban takiego Boomchy - a, przepraszam, on nie został zbanowany za poglądy(choć wyleciał z politycznego), wszak on nie z Twojej parafii...
Do czego zmierzam - przede wszystkim, byłbym wdzięczny za niepowtarzanie bzdur i niewiązanie(nawet pośrednio)Wilka z banem 1q2, a przede wszystkim - nie robienie z tego ostatniego "więźnia sumienia". Dostał bana w transferowym, nie zgadza się z nim - cóż, nie on jeden. Naprawdę nie widzę sensu w wiązaniu tego z "Tematem politycznym".
Poza tym - chciałbym podziękować Romemu za uspokojenie trochę tematu, kiedy mnie nie było. Przy obecnym rządzie, nawet jak otworzymy go za pół roku, to i tak pewnie będziemy na bieżąco(żart, dla rozładowania emocji, pewnie się nie uda, bo wszyscy strasznie ostatnio nabuzowani...)