Wyświetl pojedynczy post
Wormal
Schodowicze'05

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2008, 23:28
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
nie zastanawia Was, dlaczego tak niewiarygodnie utalentowany pilkarz, jakim bez watpienia jest Nei, jest wyceniany na ledwie milion euro, a jedynym klubem, ktory sie nim interesuje jest Wisla Krakow i byc moze jakies Araby ?
Już mieliśmy kiedyś tak magicznie utalentowanego napastnika - Radovanovic mu było. Nawet postury był podobnej.

Co tu dużo mówić - to takie łatanie dziur po stratach, zapełnienie luki, żeby czasem głupio nie wyglądało, że znów przed LM dajemy dupy i pozbywamy się dobrych i nie zastępujemy ich lepszymi.

Już to przerabialiśmy wiele razy.

Co do Nei - tylko idiota by uwierzył, iż dobry brazylijczyk całą swoją karierę spędził w klubikach o których - wyłączając Palmeiras na początku i CSKA Sofia na końcu - nawet wszechwiedziący Borek z jego kochanką panią Kołtoń nie słyszeli.

A statystyki? Dużo strzelał, da ? Ocień haraszo - ja kiedyś, kilka kilo wstecz, w potężnym klubie jakim niewątpliwie jest K.S. Borek też grzmociłem bramy aż miło - ino do Wisły mnie nie chcieli...a byłem wyceniany ino na sześć piłek i litra Wyborowej a nie na 800 tys. euro

A takiego Nei chcą
Ostatnio edytowane przez Wormal : 26.07.2008 o godz. 23:30.
Odpowiedz cytując