Cytat:
Przeciez nie ma zadnego zakazu dopingu, kto chce ten dopinguje, jakos chetnych brak.
Klub stworzy swoje "stowarzyszenie" swoja grupe kotra bedzie tez tworzyla oprawy i zobaczymy
|
Będzie jak na RedBullu, gorzej dla Was jak się znajdą tacy co będą kręcić doping robić oprawy dla ITI. Chociaż myślałem że z czasem będzie rozłam kryta - żyleta, na razie ta jedność jest imponująca.
Cytat:
Ja jestem tylko lekko zaskoczony in plus postawą Lecha. Ograł azerskie Chelsea - więc dopiero odpadną w kolejnej rundzie.
Co do Legii - osiągnęła i tak świetny wynik jak na swoje możliwości. 0-0 u siebie daje dużo możliwości na wyjeździe. Legia ma teraz z 40% szans na awans, a więc sporo. A pewnie w rewanżu będą w trochę lepszej formie.
|
To już jest... śmieszne... ludzie do cholery jasnej, z obiema tymi drużynami w formie wygrywamy w 90% przypadków. Bez formy w 60%, a że ktoś jest w beznadziejnej formie to inna sprawa. Proszę już tak nie upodlać tego polskiego futbolu. A z Beitarem w formie też byśmy wygrali, tylko o ten aspekt się ja właśnie boję, o formę.
Cytat:
A co jest takiego zlego w zarzadzie Legii ?
Oczywiscie prosze o spojrzenie z punktu "szarego obywatela" a nie goscia ktory z wypiekami na twarzy macha kartonikami.
|
Decyzje tego zarządu:
-samodzielne zakazy stadionowe, które nijak mają się do sądowych.
-separacja kibiców z tzw. "listy niebezpiecznych" na określone miejsca trybuny krytej
-kręcenie filmów każdej osoby wchodzącej na Żyletę.
-pamiętamy te akcje z transparentami, flamastrami...
7 kotów tak się nie dzieje w normalnym klubie przy normalnym zarządzie.
Cytat:
|
No ale ile to można protestować? Cały ostatni sezon niby był protest, a teraz będzie kolejny i za rok kolejny... Piłka nożna nie jest dla kibiców, a dla działaczy (Przynajmniej w większości klubów europejskich) i trzeba się z tym pogodzić.
|
Protestować można do skutku, jeżeli wyjdziemy z założenia że piłka nożna nie jest dla kibiców, to za 5-10 lat będziemy wszyscy siedzieć, a pan Steward wlepi nam mandat za to że wstaliśmy po jakiejś akcji (Totenham), i wpiszą nam to w papierach i nie dostaniemy karnetu na następną rundę. Abstrakcja? Wszystko kiedyś było abstrakcyjne. Piłka Nożna dla kibiców, inaczej to wszystko nie ma sensu.
Cytat:
|
Pozwolę sobie na takie porównanie do religii: "Religia to nie jest wiara w księży, a wiara w Boga"
|
Więc albo można olać księży i do kościoła nie pójść, albo naiwnie idealistycznie można wierzyć że można zmienić księży. Gra jest warta świeczki.