Wyświetl pojedynczy post
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2008, 16:29
_w_ napisał(a):Wyświetl post
W Poznaniu zacierają ręce, bo trafiła im się prawdziwa piłkarska perła. Semir Stilic, zwany w Bośni "Bałkańską Błyskawicą", podpisał z Lechem czteroletni kontrakt, który kosztował pół miliona euro.

Menedżer Arsenalu Londyn Arsene Wenger oferował za niego... cztery miliony euro, ale do transferu nie doszło ze względu na angielskie przepisy utrudniające pracę obywatelom spoza Unii Europejskiej.

- Z tym Arsenalem to nie były plotki - zapewnia nas Stilic.
- Przedstawiciel Arsenalu kilka razy przyjeżdżał do Sarajewa. Byłem podekscytowany tym, że tak wybitny trener jak Wenger zwrócił na mnie uwagę. Gdy o zainteresowaniu ze strony angielskiego klubu dowiedziały się bośniackie media, to od razu w gazetach pojawiły się tytuły "Arsenal przyjeżdża po Bałkańską Błyskawicę". Bo to właśnie Anglicy zauważyli, że jestem szybki. Właśnie jak błyskawica - uśmiecha się Semir.

LECH CHYBA CHCE WALCZYC Z WAMI O MISTRZA
Interesował się nim Arsenal...? Gdyby tak było to nie sądze żeby chłopak chciał przyjść do czwartej drużyny polskiej ligi. A już na brak ofert z lepszych lig i klubów narzekać nie powinien. Pożyjemy zobaczymy...

edit:
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
na forum widzę coraz większe źródło agresji i przemocy, widzicie to też?
No przemocy to chyba nie. Do rękoczynów jeszcze nie doszło

skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
co do Twoich założeń nt 'tworu' KKS ssa, w takim razie Twoja Wisła też nie jest Wisłą, skoro jest spółką SA. Bo na pewno prawnie to byt odrębny w wiekszości aspektów od Wisły sprzed spółki.
ToTylkoJa za Legią jest
Ostatnio edytowane przez Kamson : 15.07.2008 o godz. 17:23.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując