Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2008, 14:13
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post

ToTylkoJa. Przypomnij sobie pierwszy mecz Cracovii po awansie u Was. Juz nie pamietasz? A czy Ty nie rozumiesz, ze klub nie moze nikogo wpuscic w wiekszej ilosci niz 300? Jezeli wpuscilby, to zostalaby cofnieta zgoda na rozgrywanie meczow przy K6. A napiszesz o tym jak Wy najhonorniejsi fanatycy KP Legia wywozicie naszych do lasow, jak to Wy najhonorniejsi z najhonorniejszych skrarzycie sie Leszkowi, ze niby ze sprzetem po Warszawie latamy, a zapominacie powiedziec o swoich przedluzaczach rak?
Ale o co Ci chodzi z tymi 300? Ja pisze o sytuacji wejścia na trybunę główną stadionu. Co ma piernik do wiatraka? Chyba każdy ma prawo sobie pójść na mecz, nawet kibic Legii (który był bez barw). Ale oczywiście wybitni KSP zaczaili się i pokazywali swoimi paluszkami, że ten to na bank z Legii. A policja już wiedziała co z takim zrobić Pochwal się o kradzieżach czapek i koszulek małolatom z Legii. Dwóch 2 metrowców ma tylko odwagę do takich podejść. Bo była sytuacja, że wracaliście po jakimś meczu tramwajem i wbił sie do was legionista(słownie jeden) w barwach a wy nic. Udawaliście, że nie widzicie(?). A może za duży był (ta sytuacja była komentowana ostro na waszym forum też- na necie pisaliście 'że też ja go nie widziałem, bo by dostał' itp ). Jeżdżę po Warszawie sporo, ale w życiu nie widziałem jeszcze polonisty w barwach (mogę przysiądź na co tylko chcesz). Tacy właśnie odważni jesteście. Nawet pod waszym stadionem przed meczem was ganialiśmy, na pewno pamiętasz. Jak się bramy zamknęły, to wtedy zaczeliście dopiero kozaczyć. Koniec tego tematu, mnie zdanie Polonii o Legii gówno obchodzi, bo jest nieobiektywne. Ale opinie innych ekip mnie bardziej interesują. (Wisła, Widzew, czy nawet Lech piszą, że to (L) jest o niebo lepsza). Wasze słowa przeciwko naszym słowom + innych ekip. To mi wystarczy. A Wisła wie jak to jest, bo ma waszego przyjaciela w mieście, Cracovię pozdro
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 12.07.2008 o godz. 14:32.
Odpowiedz cytując