Wyświetl pojedynczy post
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2008, 09:43
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Oświeć mnie, jak w takiej sytaucji powinien się kolejny do pucharowego miejsca klub zachować, skoro drużyna z miejsca wyżej z pucharów zrezygnowała?
Zastanawiajace jest poprostu to ze wszystko co dam daja to wy bierzecie. Kiedys mistrza Polski, teraz PU.
Nie wiem czemu mowisz ze my jako ostatni mozemy mowic o honorze, prosze wytłumacz.
Żenada..
Chyba jednak nie zenada skoro nie wiedziales co odpisac. A nawet jesli zenada to konkretnie co.
Eh, Wy w tej Kongresówce nigdy liczyć nie umieliście. To ja Ci objaśnię że '6', to więcej niż '1' .
My w tej konkresówce/warszafce nic nie umiemy.
Verter napisał(a):Wyświetl post
macie do kolekcji, pompujemy dalej
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,..._dlaczego.html
A czy zczuba to nie jest serwis poznanski ?
Wcale mi nie chodzi o "poznanska jakosc"
kreseq napisał(a):Wyświetl post
"Nastepne derby wygraja Legii rezerwy...."
Tylko ze najblizsze derby nasze rezerwy zagraja z rezerwami Groclinu.
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do Legionistów: kibice Ś.P. Polonii wystosowali jakieś oświadczenie w sprawie kupna ich klubu przez Groclin?
Nie, ale wystarczy wejsc na "wielka"Polonia zeby wiedziec ze ich oswiadczenie wygladaloby mniej wiecej tak:

My kibice, Polonii Warszawa z wielka radoscią przyjmujemy zakup miejsca w pierwszej lidze. Lech Poznan nam pokazał iz mozna brac wszystko co przynosi nam "los". Dlatego tez cieszymy się niezmienie ze przy stole dano nam ekstraklase.
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Jest dzis jakaś feta pod tym waszym słupem coście go chcieli zdemolować całkiem niedawno wileńscy bandyci?
Niestety nie ma zadnego show dzis tam poniewaz wszyscy co by byli chetni wyjechali do Wilna na rocznice jednego roku od czasów przyłączenia Wilna do Polski.
Maćko napisał(a):Wyświetl post
http://sport.interia.pl/news/nowe-po...-legii,1145035
"Łokieć" nowym kapitanem w Legii.
Się dzieje w wielkim świecie.
Jedyny słuszny wybor !!!!

kto jest jest ten majster ?
Ostatnio edytowane przez Kijek : 12.07.2008 o godz. 09:56.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując