skttrbrain napisał(a):

|
Oświeć mnie, jak w takiej sytaucji powinien się kolejny do pucharowego miejsca klub zachować, skoro drużyna z miejsca wyżej z pucharów zrezygnowała?
|
Zastanawiajace jest poprostu to ze wszystko co dam daja to wy bierzecie. Kiedys mistrza Polski, teraz PU.
Nie wiem czemu mowisz ze my jako ostatni mozemy mowic o honorze, prosze wytłumacz.
skttrbrain napisał(a):

Chyba jednak nie zenada skoro nie wiedziales co odpisac. A nawet jesli zenada to konkretnie co.
skttrbrain napisał(a):

|
Eh, Wy w tej Kongresówce nigdy liczyć nie umieliście. To ja Ci objaśnię że '6', to więcej niż '1' .
|
My w tej konkresówce/warszafce nic nie umiemy.
Verter napisał(a):

A czy zczuba to nie jest serwis poznanski ?
Wcale mi nie chodzi o "poznanska jakosc"
kreseq napisał(a):

|
"Nastepne derby wygraja Legii rezerwy...."
|
Tylko ze najblizsze derby nasze rezerwy zagraja z rezerwami Groclinu.
wisl@k_TS napisał(a):

|
Pytanie do Legionistów: kibice Ś.P. Polonii wystosowali jakieś oświadczenie w sprawie kupna ich klubu przez Groclin?
|
Nie, ale wystarczy wejsc na "wielka"Polonia zeby wiedziec ze ich oswiadczenie wygladaloby mniej wiecej tak:
My kibice, Polonii Warszawa z wielka radoscią przyjmujemy zakup miejsca w pierwszej lidze. Lech Poznan nam pokazał iz mozna brac wszystko co przynosi nam "los". Dlatego tez cieszymy się niezmienie ze przy stole dano nam ekstraklase.
pan_premier napisał(a):

|
Jest dzis jakaś feta pod tym waszym słupem coście go chcieli zdemolować całkiem niedawno wileńscy bandyci?
|
Niestety nie ma zadnego show dzis tam poniewaz wszyscy co by byli chetni wyjechali do Wilna na rocznice jednego roku od czasów przyłączenia Wilna do Polski.
Maćko napisał(a):

Jedyny słuszny wybor !!!!

kto jest jest ten majster

?