Wyświetl pojedynczy post
Boomcha
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2008, 23:11
jachting napisał(a):Wyświetl post
Acha czyli Pis wejdzie za PO-PSL .
To ja obstawiam że Platforma wygra następne wybory(80 procent),a na pewno przetrzyma 4 lata rządu (98 procent).
PiS wejdzie, wejdzie tez Prawica RP i te dwie partie będą mogły rządzić same. PiS przesunie sie do centrum a miejsce LPR zajmie PRP. PO-PSL-SLD to jakieś 10(PO+PSL)+7%. W/g mnie za trzy lata te trzy partie nie dostaną więcej niż jakieś 20%. Oczywiście jeśli nic się nie wydarzy, bo jak wyskoczy coś w stylu drugiej afery Rywina-Michnika to może być dużo gorzej.

Liczę na to, że UPR się dogada z PRP. Trwanie obecnego układu jest na rękę konkurencji.
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post
(...)Boomcha, nie ma ch.ja. Przy spadającym poziomie edukacji wystarczy znów postraszyć kaczorami, by ci ktorzy w 2005 r. mieli lat 14 - w 2009 zapewnili ponowną wygraną Tuskowi.
Jasne i dlatego coś tam uciułają u tych co to w towarzystwie porozpowiadali, że są za PO i wstyd im będzie teraz się przyznać do głupoty. Poza tym nie wykluczam wymiany "twarzy" w PiS. Już się mówi, że Kurskiego czy Ziobrę maja oddelegować na placówkę do Brukseli. Wtedy straszyć nimi juz nie będzie można. Wiele Kaczorowi można zarzucić, ale nie to że jest głupi.
Ostatnio edytowane przez Boomcha : 10.07.2008 o godz. 23:15.