Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2008, 22:57
walker99 napisał(a):Wyświetl post
Heh do dzis to pamiętam....
Jak można zapomnieć bramkę z kilumetrowego spalonego, która w dalszej perspektywie zabrała nam awans

Co do samych transferów narazie sytuacja wygląda nieciekawie. Wielu widzę uspokoił fakt, że Wisła w poprzednim sezonie zdobyła w cuglach mistrzostwo. Trzeba pamiętać jednak o tym, że nasza niezwykle ostatnimi czasy słaba i nieprzewidywalna liga, nie może stanowić punktu odniesienia. Poważne wzmocnienia na kilku pozycjach są niezbędne żeby myśleć o skutecznej grze na arenie międzynarodowej.

Z dotychczas podjętych działań na plus należy zaliczyc pozyskanie Singlara oraz pomysł pozyskania Łukasiewicza. Moim zdaniem obaj z nich mogą stanowić bardzo dobre uzupełnienie naszej formacji obronnej, przy czym Łukasiewicz jest dodatkowo zawodnikiem przyszłościowym. Odeszli Dudka i Paulista co na pewno jest znaczącym osłabieniem naszego zespołu, przy czym bardziej odczuwalny będzie według mnie brak Paulisty. Szczerze przyznam, że Dudka grał u nas trochę na siłę, ni to w obronie, ni to w pomocy. Wychodziło to różnie.

Teraz nadszedł czas na istotne wzmocnienia dlatego mam nadzieję, że do końca tygodnia z zespołem będą trenować już nowi i wartościowi zawodnicy. W przeciwnym wypadku pozytywny finał naszej europejskiej kampanii stanie po dużym znakiem zapytania.

Kijek napisał(a):
Ps. bierzcie sobie tego Kallona, naprawde zycze Wam zeby grał u Was, w tym najpopularniejszym klubie Polskim na swiecie z liczba kibiców ponad 6 mln i tylko 4 milionach kibiców mniej niz Inter, OL i OM
Inter nie odnosi ostatnio praktycznie żadnych sukcesów na arenie międzynarowej więc jego pozycja nie dziwi (i tak jest bardzo wysoka). Lyon i Marsylia nie są klubami, którym powszechnie kibicuje się za granicą więc liczba ich kibiców i tak jest stosunkowo wysoka (podobnie jak klubów rosyjskich). 6 mln przy Wiśle to głównie kibice w Polsce i polonia.

Twój prześmiewczy to jest dla mnie kompletnie niezrozumiały i zbędny.
Ostatnio edytowane przez Arked : 06.07.2008 o godz. 23:06.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując