Wilku napisał(a):

Kalashnikov - wielkie dzieki.
Świat Ci się na głowe wali, że wrzucasz różne stare "michałki"?
Według sądu Jurczyk tez nie jest i co z tego?
Co to ma wspólnego z faktami i światem rzeczywistym?
ps.
Na marginesie ten artykuł jest z 2008-06-19 (czyli przed ukazaniem), co pani rzecznik ma do powiedzenia po ukazaniu się tej ksiązki?
|
Róźnica miedzy nami polega na tym że dla Ciebie wydaje się być oczywiste że Walęsa to Bolek,ja z kolei dopuszczam taką możliwość(już dużo wcześniej w swoich postach Wałęse określałeś mianem Bolka,przed ukazaniem się książki)
Co powie pani rzecznik po przeczytaniu książki? Pożyjemy zobaczymy,na razie trzymajmy się faktów.Jeśli sąd zmieni decyzje wtedy rzeczywiście przyznam racje autorom książki,bo jak na razie wywołuje ona jedynie kontrowersje,tym bardziej iż jest napisana przez ludzi mający niezawsze pochlebne opinie:
Cytat:
|
Piotr Gontarczyk jest krytykowany przez część historykówi publicystów za dawanie wyrazu w swoich pracach naukowych dotyczących najnowszej historii Polski własnym prawicowym przekonaniom politycznym, powodujące narzucanie jednostronnych interpretacji faktów.
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Gontarczyk
-------------------
Sędzio,
Cały czas gdybanie - mogło tego a mogło czego innego dotyczyć.
PS
Zgodnie z zasadą - wszelkie wątpliwości należy brać na korzyść oskarżonego
Edit - ubiegleś mnie z edycją .Z tymi targowicami nie przesadzajmy.Mnie z kolei zastanawia że ludzie którzy walczyli z systemem totalitarnym żrą się między sobą,a prawdziwi zbrodniarze patrzą na to z boku i się śmieją...