Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2008, 23:01
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
dlaczego piszesz że Wisła dyktuje warunki rozwiązał kontrakt w Cadiz nie znajdzie nigdzie indziej pracy?
a gdzie napisałem,ze nie znajdzie zatrudnienia? myślisz, że jak Kamil powie ze ma ofertę z Secunda bądź Primiera Division to Wisła ulegnie? skoro wcześniej tego nie zrobiła puszczając Kamila? nie sądzę. Jak będzie chciał wrócić do Wisły to na warunkach Wisły,a nie na "straszeniu" ze jak coś to on idzie tam czy tam

jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Chętnie zadam, pozostali pewnie też. Tyle, że ja spodziewam się co usłyszę i pewnie mnie to nie oburzy -> jakiś czas temu były inne okoliczności, teraz są inne; wtedy z Wisłą sie nie dogadał i tyle.
te okoliczności to dajecie tyle albo idę do Cadiz, a teraz ta inna okolicznośc to być może będzie nie mam gdzie grać (życzę zeby sobie znalazł dobry klub i do Wisły nie wracał i niech mu się powodzi jak najlepiej)

Cytat:
Ale to zrozumiesz jak popracujesz trochę na etacie i zmienisz "barwy" dla pieniędzy kilka razy.
a ten dalej swoje zwasze ujawniający się przy powrotach wielkich gwiazd.

Rozczaruję manipulatorze. Nikt nie mówi, że odejście z klubu dla większych pieniędzy to coś złego. Jest to coś normalnego, akceptowalnego. Wiec tego nie wmawiaj bo propagandę uprawiał Joseph Paul Goebbels, no chyba ze sie na nim wzorujesz to ok.

Otóż nie miałem, nie mam i nie będę miał pretensji do Kamila Kosowskiego byłego dobrego by nie rzec wyśmienitego piłkarza Wisły Kraków, który dostarczył mi wiele radości,który przyczynił się do sukcesów Wisły. Może do Wisły wrócić i ponownie z niej odejść dla wiekszych pieniędzy może to robić dziesięciokrotnie, mam to głęboko gdzieś byle tylko robł to i normalnie bez płaczów, żalów lamentów bez uszczerbku na wizerunek klubu-Wisła.

wyobraź sobie że był taki jeden spec, który chciał żebym wiślackie trybuny zamienił na sektor pomiędzy A i B i mógłbym jako student sobie podorabiać, a potem być może dobry etacik, wizja być może pracy w klubie kusząca niestety nie udało mu się,bo nie udało mu się "urobić" kibica na własne zagrywki, zwał się (nieważne), wiec nie pier.... mi to jak popracuję na etacie i zmienię barwy dla pieniędzy. Ja na Wiśle jestem a tego s****... nie ma.

PS: Zapraszam w piątek na spotkanie. Chyba, że (stosując twoje metody sugerowania napiszę) ze nie masz odwagi zabrać publicznie głosu w dyskusji. Być może nawet będziesz mógł kogoś z działaczy poprosić o transfer
PS:1 Jak ci idzie tworzenie twojej wizji sprzed roku? czy tam dwóch lat?

PS:2.Może lepiej będzie żebys sie nie trudził na odpisywanie bo ty o czarnym a ja o białym.(jak zawsze zresztą)
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez PvD : 25.06.2008 o godz. 23:28.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując