Wyświetl pojedynczy post
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2008, 20:52
PvD napisał(a):Wyświetl post
Kamil w Wiśle? Czemu nie Tylko skoro wtedy trudno było mu zaakceptować warunki klubu to teraz się zgodzi? Fakt teraz to Wisła dyktuje warunki ale tak to jest jeśli się jest kolejnym chcącym dorobić do emerytury, a przecież gdzie jak gdzie ale Cupiał jak na polskie warunki dobrze płaci więc nie ma to jak sobie o Wiśle przypomnieć.
dlaczego piszesz że Wisła dyktuje warunki rozwiązał kontrakt w Cadiz nie znajdzie nigdzie indziej pracy?

Kosowski ma swoje życie, rodzinę dzieci i to o nich będzie przede wszystkim dbał a nie o to czy S.A. da jemu 250- 300 tys euro kontraktu czy Zieńczukowi, Brasili, Łobodzińskiemu czy innemu piłkarzowi zamiast Kosowskiemu
to jest interes Wisły czy bardziej opłaca sie jej płacić Kosowskiemu czy komuś innemu.

Ja nie widzę w Wiśle piłkarza który nie chciałby jak najwięcej zarabiać żaden nie zrezygnuje z części pensji gdy ma słabszą formę itd. itp.

żeby nie było tez jestem zniesmaczony przede wszystkim stylem pierwszego odejścia Kosowskiego i tym co działo sie ostatnie j zimy ale nie zarzucę piłkarzowi że na boisku nie oddaje wszystkiego co ma najlepsze , ma taki a nie innych charakter i nikt tego juz nie zmieni , moim zdaniem tymi wypowiedziami do prasy tylko sobie szkodził ale nie wydaje mi się żeby kiedykolwiek obraził Wisłę czy jej kibiców
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 25.06.2008 o godz. 20:58.
Odpowiedz cytując