Wyświetl pojedynczy post
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.06.2008, 12:32
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Ja tam do Skorzy wielkich pretensji o Kokoszke nie mam. Stawial na lepszych, co chyba nie jest czyms niedorzecznym.
Kokoszka w drugiej czesci sezonu gral coraz czesciej. Kto wie, czy nie gralby jeszcze czesciej, gdyby nie kontuzja, ktora mu sie przytrafila. Na Euro zalapal sie bezproblemowo.
Przez to ze czasem musial wystapic na boku obrony, korona z glowy mu chyba nie spadla,. Nie takie tuzy jak on graly na wielu pozycjach (np.Dario Dudka )
Zreszta z tego co czytalem, nie bylo to dla niego zadnym problemem.
Rozumiem, ze stamtad gdzie mial/ma zamiar odejsc, otrzymal pisemna gwarancje, ze na lawce nie usiadzie wcale.
Oczywiście ,że korona z głowy mu nie spadła ale
w Kielcach miał pecha pecha ,ze po minimalnym spalonym (moje spostrzeżenie) strzelono gola i jemu przypisano winę.W Krakowie z Legią dał się Grzelakowi a bramkarz puścił głupią bramkę.Tak się skończyły jego wystepy na prawej stronie.
Cleber już taki "głupi" nie był na propozycję gry na lewej stronie przez trenera delikatnie ,acz zdecydowanie odmówił.
Tak jak kiedyś Ci mówiłem ,że Brożek jest najlepszym napastnikiem w lidze tak ,teraz uważam że Adamowi należało dac więcej szans na pozycji środkowego obroncy, bo naprawdę długo będziemy szukać takiego zdolnego zawodnika.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując