Wyświetl pojedynczy post
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2008, 16:33
Jeżeli potwierdzi się informacja o Głowackim to wydaje mi się, że Bednarz ma coś a w zasadzie kogoś w zanadrzu. Być może ten zawodnik będzie wolny za pół roku, być może przyjdzie już teraz. Zobaczymy.

Nie chce mi się wierzyć żeby klub nie dogadał się z Głowackim o ile w grę wchodziły takie kwoty, o jakich pisała prasa. Choć może być tak, że to Głowa podyktował zaporowe warunki. A Bednarz i RN zadecydowali że - mając w perspektywie kogoś być może lepszego lub bardziej perspektywicznego - nie będą inwestować takiej kasy w Arka.

Nie rozumiem tylko postów że sytuacja jest dramatyczna - do rozpoczęcia sezonu jeszcze miesiąc a do końca okienka transferowego dwa. Poza tym Głowa zostaje do końca rundy a znając go będzie dawał z siebie maksa.

Co do Kokoszki - skorzystanie przez zawodnika z prawa Webstera to każdorazowo kur....wo wobec klubu. Zwłaszcza w polskich realiach. No coż, Leo, prasa i menago zrobili mu siano w głowie i takie są efekty.
I jeszcze te wzruszające teksty...

Urzekła mnie twoja historia Adam, ale nie chcę cię już więcej widzieć.

A kilkaset tysięcy euro (dwuletni kontrakt + ekwiwalent za wyszkolenie reprezentanta) się klubowi należy i mam nadzieję że zostanie bezwzględnie wyegzekwowany. No i od jutra pan gwiazdor trenuje z Młodą Wisła.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując