Wyświetl pojedynczy post
Kaspersky
Banita

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.06.2008, 21:36
Styk83 napisał(a):Wyświetl post
Basta rowniez moze grac w pomocy w ktorej potrzebujemy rowinez duzych wzmocnien bo Lobo mnie nie przekonuje ani troche co potwierdzily mistrzostwa,Cantoro jest ulubiencem kibicow ale jakos w jego ponowne przebudzenie nie wieze,Zieniu to dlamnie rowniez niewiadoma i zycze aby mu sie udalo utrzymac forme a Sobol jest dla mnie wielki i czysci pole jak malo kto,mam nadzieje ze wkoncu dostanie szanse Tomas i bedzie obiawieniem sezonu.
no np wystarczyłoby Basta + Pawłowski/Garguła? zamiast 10 piłkarzy. cała trojka jest uniwersalna a to tak jak by było 4 kupionych. Garguła środek, lewa pomoc, Pawłowski oba skrzydłą, Basta obrona pomoc boczna i defensywna.

Ale jak przyjdzie Bartczak zamiast Basty też nie będę narzekał. Natomiast Lewczuk tak jak mowię nie będzie to żadne wzmocnienie, ew. wariant Baszczynski podstawowy, a na wszelki wypadek Lewczuk... ale i tak w przyszłości trzeba będzie szukać prawego obrońcy. Bartczak ma tę zaletę że jest napewno w stanie na dłuższą metę zastąpić Baszczynskiego miej więcej na jego poziomie.

PS, pewnie jak wielu z was wiedziałem że Rosja ma kapitalną drużynę, ale to co dzisiaj pokazali. Ech... normalnie grali super, żeby tak Wisełka grała
Ostatnio edytowane przez Kaspersky : 21.06.2008 o godz. 22:18.
Odpowiedz cytując